3 prírodné praktiky proti vráskam
3 prírodné praktiky proti vráskam

3 prírodné praktiky proti vráskam



Do boja proti starnutiu sa môže zapojiť každý z nás, avšak nie je jedno ako. Verím v prirodzené, prírodné, zdravé riešenia, pretože aj starnutie pokožky úplne prirodzený proces.

Mnohí sa ma pýtajú, čo odporúčam na zmiernenie vrások a vo všeobecnosti proti starnutiu. Musím povedať, že v tejto téme neexistuje jediné, na všetko dobré riešenie. Radšej by sme mohli povedať to, že proti vzniku vrások môžete urobiť veľa mnohými drobnými krokmi. Nezabudnite, že cieľom nie je to, aby ste zastavili starnutie – veď to nie je možné -, ale to, aby ste ho prijali s radosťou a dôstojnosťou. Je prirodzeným javom prírody a všetko, čo je v prírode prítomné, sa deje z nejakého dôvodu.

Ukážem vám niekoľko tipov, ktorými môžete veľmi veľa urobiť pre to, aby ste starli do krásy!

Výživa

Môže to znieť akokoľvek neuveriteľne, ale pre krásu svojej pleti môžete výživou urobiť neskutočne veľa. Darmo si dáte záležať na výbere kozmetických výrobkov, pokiaľ sa stravujete nezdravo, alebo je vaša strava chudobná na živiny, tým svojmu organizmu neprospievate. V záujem spomalenia starnutia je spomedzi potravín najlepšie siahnuť v prvom rade po zelenine, spomedzi nich sú jedným z najúčinnejších proti starnutiu paradajky. Obsahujú veľké množstvo zlúčeniny s názvom lykopén, ktorý neutralizuje v organizme sa tvoriace škodlivé voľné radikály, čím spomaľuje procesy starnutia v organizme. Okrem toho priaznivo pôsobí aj na kĺby, ale podporuje aj trávenie a zlepšuje krvný obraz. Paradajky navyše dokážu vyvinúť svoj priaznivý účinok nielen „zvnútra”: pokiaľ denne skonzumujete značné množstvo paradajok, môžete tým zvýšiť aj svoju obranyschopnosť proti škodlivému UV-žiareniu slnka.

Spomedzi ovocia zase odporúčam „proti vráskam“ najmä hrozno. Určite ste už počuli o blahodarných účinkoch hroznových jadierok. Antioxidanty, ktoré sa nachádzajú v jadierkach a šupke hrozna, chránia srdce a prispievajú k pružnosti pleti. Odporúčam, aby ste si vybrali červené a čierne hrozno, pretože práve tie obsahujú najviac antioxidantov. Roztlačte, rozmixujte ich a po pridaní jednej čajovej lyžičky Manna skrášľujúceho oleja z hroznových jadierok naneste na tvár ako masku, ale pre pružnosť pokožky celého tela skonzumujte denne asi 15-20 kusov.

Tekutiny

Keď boj proti vráskam, tak pitie vody. Bez vhodnej hydratácie telo žiaľ, rýchlo starne. Preto odporúčam, aby ste pri starostlivosti o pleť, okrem výberu vhodných kozmetických prípravkov, venovali rovnaké množstvo energie aj na to, aby ste vypili dostatočné množstvo vody. Aj pri používaní prípravkov od Manny je dôležité, aby ste si ich na pleť nanášali spolu s vodou, napríklad keď na telo nanášate bambucké maslo, nastriekajte naň aj Manna kvetinovú vodu, pretože sa tak bude omnoho ľahšie rozotierať a výsledok bude znásobený.

Luxusný elixír na pleť

Keby som mala vyzdvihnúť jeden jediný produkt, ktorý dokáže zmierniť vrásky, potom by to bol Manna Luxusný elixír na pleť. Už aj samotná jeho vôňa je božská, účinok zase okúzľujúci: preukázateľne* hydratuje pleť a robí ju hladšou, je dokonalým riešením proti drobným vráskam. Stvorili sme ho z neuveriteľne čistých, prírodných, rastlinných zložiek, preto je dokonalý aj ako nočné sérum ** alebo krém na okolie očí.

Samozrejme, koleso času sa vám zastaviť nepodarí, a prosím vás, aby ste sa ani nesnažili vrásky odstrániť za každú cenu. Urobte radšej všetko pre to, aby ste žili zdravo telom aj dušou, vytvorte si okolo seba harmóniu a uvidíte, že to ostatné už príde samé!
*na základe údajov prístrojových meraní vykonaných výskumov nezávislým, medzinárodne uznávaným laboratóriom, za účasti 25 žien (medzi 26-65 rokom), v trvaní štyroch týždňov (pri použití raz denne)
**na základe subjektívnych odoziev vykonaných výskumov nezávislým, medzinárodne uznávaným laboratóriom, za účasti 25 žien (medzi 26-65 rokom) v trvaní štyroch týždňov (pri použití raz denne)

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac