V Manne sa zrodili šampóny a balzamy na vlasy!
v manne sa zrodili šampóny a balzamy na vlasy!

V Manne sa zrodili šampóny a balzamy na vlasy!



Už roky od Vás dostávam listy a komentáre, v ktorých píšete, že by ste si veľmi želali od Manny aj šampón a balzam na vlasy. Teraz Vám ich môžem konečne predstaviť: ako výsledok dlhého vývoja sa konečne zrodila rodina starostlivosti o vlasy od Manny!

Máte mastné, suché alebo normálne vlasy, prípadne sa Vám tvoria lupiny? Medzi dvoma druhmi prírodných šampónov od Manny a k nim vhodných balzamov na vlasy, aj Vy nájdete pre seba ten najvhodnejší!


Po tomto túžili Vaše suché, normálne vlasy

Prírodný šampón od Manny vyrobený pre suché a normálne vlasy je zlatožltý, priehľadný, a dostali sa do neho poklady prírody. Zážitok z umývania vlasov nemôže byť bez balzamu na vlasy dokonalý. :) Balzam na suché a normálne vlasy od Manny rozmaznáva Vašu korunu krásy skrášľujúcimi olejmi. Balzam aj šampón rozvoniavajú okúzľujúcou vôňou esenciálneho oleja z ružového lotosu. Vedeli ste, že lotosový kvet je v Indii symbolom znovuzrodenia, krásy, očisty a harmónie, a symbolizuje tiež odpútanie sa od základných materiálnych vecí a vyššiu duchovnú existenciu? Vdýchnite čistú, sladkú, kvetinovú vôňu svojho balzamu a oddajte sa duševnému očisteniu!

Začnite boj s mastnými, spľasnutými vlasmi!

Prírodný šampón na mastné vlasy a vlasy s lupinami na palete Manny. Do šampónu jantárovej farby sa dostali šetrné, prírodné zložky, napríklad aj prášok z bazy a hamamela virgínskeho. A jeho vôňa...! Do šampónu a aj balzamu na mastné vlasy a vlasy s lupinami sme nakvapkali esenciálne oleje z chladivej mäty a drevito – korenistého tymiánu. Vo svojom balzame na vlasy nájdete aj zázvorový prášok a ricínový olej, ktoré sa šetrne postarajú o Vaše pramienky.

Bezpečné, prírodné zložky

Oba šampóny sú vyrobené z prírodných surovín. O čistenie Vašich vlasov sa postarajú prírodné zložky výlučne rastlinného pôvodu (kokamidopropylbetain a laurylglukozid), za jemnú penu a vhodnú hustotu sú zodpovedné tiež suroviny rastlinného pôvodu (decyl-glukozid a kokoyl-isethionát sodný), kyselina citrónová sa doňho dostala preto, aby nastavila ideálnu hodnotu pH Vašich vlasov.

Za trvanlivosť šampónov a balzamov na vlasy od Manny sú zodpovedné dve látky rastlinného pôvodu (sorbát draselný, kyselina sorbová), ktoré sa v prírode nachádzajú v plodoch jarabiny. Tieto látky sú natoľko bezpečné, že ich používajú aj na konzervovanie potravín, majú certifikát GRAS, čo znamená, že sú to látky, ktoré sú vo všeobecnosti považované za bezpečné (skratka pre výraz Generally Recognized As Safe).

Môžem Vás ubezpečiť: suroviny použité na výrobu nových prípravkov pre starostlivosť o vlasy od Manny sú všetky prírodné. Nezľaknite sa odstrašujúcich pomenovaní na etikete, nami používané suroviny sú všetky bezpečné, prírodné látky rastlinného pôvodu! :)

V sade sa to oplatí ešte viac! Vyskúšajte Sadu na ošetrovanie suchých, normálnych vlasov alebo Sadu na ošetrovanie mastných vlasov a vlasov s lupinami, do 15.11.2017 (alebo do vypredania zásob) za uvádzaciu cenu namiesto 23,50 € iba za 19,99 €!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac