Sú tu znova, aby Vás mohli rozmaznávať
sú tu znova, aby vás mohli rozmaznávať

Sú tu znova, aby Vás mohli rozmaznávať



Mám pre Vás dobrú správu: vzdušné, penové, voňavé hviezdy Manna palety sa vrátili!

Na jar ste sa síce aj Vy zásobili penovými krémami od Manny, ale Vaše zásoby sa už míňajú? Mám pre Vás fantastickú správu: čisté a prírodné špeciality bez chemikálií sú na virtuálnych poličkách Manny opäť dostupné!

Spolu s chladným, pochmúrnym, jesenným počasím prišli aj kráľovné medzi prípravkami pre starostlivosť o telo od Manny, aby Vás svojimi rozprávkovými vôňami odviali do úžasnej, farebnej ružovej záhrady, alebo do pomarančového sadu, ktorý je obklopený levanduľovými lánmi, či na zelený ostrov, ktorý rozvoniava exotickými, sladkými kvetmi a citrónovou trávou. Alebo Vás možno očaria rozprávkovou, čokoládovo – kokosovou vôňou.

Keď ste sa s nimi ešte nestretli, neváhajte, získajte ich. Úžasne ľahké, penové prípravky pre starostlivosť o telo budete zbožňovať aj Vy!

Rozprávkové zloženie, božská vôňa

Exotický Penový krém s kakaovým a panenským kokosovým maslom, ktorý je vyrobený z kakaového masla a panenského kokosového oleja, Vás bude dokonale rozmaznávať. Neobsahuje esenciálne oleje, preto môže byť táto špecialita od Manny s čokoládovo – kokosovou vôňou dokonalou voľbou aj pre najcitlivejšiu pokožku.

Aj milovníci ovocných a kvetinových vôní si môžu medzi penovými krémami nájsť božské kompozície. Penové krémy vyrábame s bambuckým maslom, vitamínom E a rôznymi ošetrujúcimi, rastlinnými olejmi, s pridaním pomarančového a levanduľového esenciálneho oleja, esenciálneho oleja z citrónovej trávy, ylang-ylang a bergamotu, a tiež pridaním čistého esenciálneho oleja z ruží.

Sú penové, krémové, ľahko roztierateľné. Sú v plnej miere prírodné, a ako všetky ostatné Manny.

Ktorý ste už vyskúšali?

Mám pre Vás jeden tip: získajte teraz všetky! Všetky štyri druhy 200 ml Penových krémov od Manny môžu byť Vaše do 12.10.2017 za uvádzaciu cenu!

UPOZORNENIE: Skladujte ich v dostatočnej vzdialenosti od akéhokoľvek zdroja tepla: sviečky, kúrenie, rúra, ohrievač! Penové krémy skladujte pri izbovej teplote, alebo v chladnej komore, vďaka čomu ostanú tieto lahôdky pre starostlivosť o telo vyrobené zo 100% prírodných zložiek, bez konzervačných látok a zahusťovadiel, dokonale penové a krémové.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac