Čarokrásne mihalnice, prirodzene!
Čarokrásne mihalnice, prirodzene!

Čarokrásne mihalnice, prirodzene!



Husté, dlhé mihalnice sú ozdobou Vášho pohľadu. Pre zamatový výsledok však nemusíte svoje
mihalnice namáčať do chemikálií, aj prírodnými metódami môžete dosiahnuť, aby boli zdravé a lesklé!

Nasledovnými metódami môžete podporiť rast svojich mihalníc, ktoré budú ich pomocou mäkšie a zdravšie! Toto sú moje obľúbené:

Arganový olej pre ich rast

Olej získaný ručným spracovaním z kôstkovitého plodu arganovníka, sa nazýva aj tekuté zlato. Jeho prirodzený obsah vitamínu E je mimoriadne vysoký, okrem toho je bohatý aj na nenasýtené mastné kyseliny. Vďaka jeho schopnosti viazať vodu a zmäkčovať, je pre slnkom vysušené, polámané mihalnice doslova balzamom! Mnohí ho používajú na podporu rastu vlasov, avšak tento púštny elixír pôsobí na mihalnice rovnako. Vyskúšajte Manna arganový skrášľujúci olej: naneste ho pred spaním v tenkej vrstve a zobudíte sa s nádhernými mihalnicami! Olej si zvyknem nanášať večer so špirálou, ktorú už nepoužívam, alebo vatovou tyčinkou, výlučne na mihalnice, pričom si dávam veľký pozor, aby sa olej nedostal do očí.

Olivový olej pre ich posilnenie

Vďaka bohatému obsahu vitamínov a minerálnych látok olej vylisovaný z olivových bobuliek zmäkčuje a ošetruje mihalnice. Na konci dňa si ľahnite na štvrť hodinky a položte si na oči vatové tampóniky namočené do oleja, potom si ich len dajte dole a vlažnou vodou mihalnice opláchnite! Olivový olej použite vtedy, keď si chcete mihalnice posilniť, vyživiť, ktoré potom budú krásne lesklé!

Bielkoviny pre bohatý efekt

Mihalnice, rovnako ako vlasy, rastú a obmieňajú sa. Jedna mihalnica narastie v priemere za 4-8 týždňov. Vhodná výživa je pre ich rast nevyhnutná, preto konzumujte kvalitné bielkoviny, napríklad orechy, mandle, šošovicu, lebo tieto prispievajú k tvorbe keratínu, ktorý je hlavnou zložkou vlasov, pokožky a nechtov.

Voda pre ich pružnosť

Keď pijem málo vody, hneď si všimnem, že moje vlasy a pokožka sú matnejšie, bez života. A samozrejme, aj moje mihalnice. Na jeseň prirodzene pochopím, že namiesto studenej vody pijete radšej horúci čaj, mali by ste však vedieť, že kofeín vodu z organizmu vyplavuje, čím spomaľuje aj rast mihalníc. Pite bylinkové čaje a denne minimálne dva litre vody, aby ostali Vaše riasy pružné! Okrem toho je dobré, keď sa vyhnete aj konzumácii veľmi slaných a spracovaných jedál.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac