Prírodné tajomstvá žiarivých vlasov
prírodné tajomstvá žiarivých vlasov

Prírodné tajomstvá žiarivých vlasov



Dorazili nové Manna prípravky pre starostlivosť o vlasy, a aj ceny starých sú zvýhodnené!


Snívate o nádherných vlasoch? Je pre vás dôležité, aby ste používali výlučne prírodné, vegánske kozmetické prípravky rastlinného pôvodu? Mám pre vás fantastickú správu! Rozprávková koruna krásy už viac nie je iba snom, rodina Manny pre starostlivosť o vlasy sa rozšírila o nových členov: dorazil tekutý ošetrujúci sprej na vlasy a šampón a balzam vyrobený vyslovene pre farebné vlasy!

Poviem vám, prečo sú Manna prípravky pre starostlivosť o vlasy jedinečné!

Najnovšia inovácia Manny, Intenzívny regeneračný sprej na obnovu štruktúry vlasov, ktorý sa aplikuje pred umývaním vlasov, urobí vlasy intenzívne žiarivými, lesklejšími a vlasy regeneruje!

Všetky tri Manna šampóny a balzamy testovalo jedno medzinárodne uznávané výskumné laboratórium, ktoré ich rozprávkové účinky potvrdilo!

Šampóny na suché, normálne, alebo mastné vlasy a vlasy s lupinami – dokonca aj najnovšia špecialita vyrobená pre farbené vlasy – vlasy dokonale, a predsa jemne čistia, nevysušujú ich.

Prírodné balzamy zase urobia vašu korunu krásy mäkkou a lesklou, poskytujú pocit hydratácie. Balzam na mastné vlasy a vlasy s lupinami napríklad zmierňuje mastenie vlasov! Testy potvrdili aj to, že používaním Manna šampónu a balzamu na farbené vlasy ostanú farbené vlasy ešte týždne po ich farbení živé a žiarivé!

Pri výrobe Manna prípravkov pre starostlivosť o vlasy sme použili výlučne prírodné zložky rastlinného pôvodu, vaše vlasy ošetrujú a vyživujú špeciálne, výnimočné poklady, nájdete v nich napríklad olivový, arganový olej, olej z melónových jadierok, alebo olej zo semienok brokolice, ale nájdete v nich aj prášok z orieškov, dokonca máme aj taký prípravok pre starostlivosť o vlasy, do ktorého sa dostal kofeín!

Získajte staré aj nové prípravky pre starostlivosť o vlasy od Manny teraz so zľavou!


Máte suché, normálne, mastné vlasy, vlasy s lupinami, alebo farbené vlasy? Túžite po lesklejších a mäkších pramienkoch?

Ukážte svoje nádherné vlasy, vyberte si z 8 jedinečných, prírodných Mánn tú, ktorá sa hodí k typu vašich vlasov, veď do 16.05.2019 do polnoci sú ceny nielen 3 nových, ale aj 5 starých prípravkov pre starostlivosť o vlasy akciové, kliknite sem teraz!

* na základe výskumu medzinárodne uznávaného výskumného laboratória za účasti 25 žien (nad 18 rokov) a ich subjektívnej spätnej väzby.
**na základe údajov prístrojového merania výskumu medzinárodne uznávaného výskumného laboratória za účasti 25 žien (nad 18 rokov).

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

  • toto o vás prezrádza vaša obľúbená kvetina - blog

    Toto o Vás prezrádza Vaša obľúbená kvetina

    „Povedzte, ktorý kvet máte najradšej a ja vám poviem kto ste!” – aj takto by mohlo znieť porekadlo, pretože vaša obľúbená kvetina o vás prezradí veľmi veľa.

    Pozrieť
  • buďte vďační a svet sa na vás usmeje - blog

    Buďte vďační a svet sa na vás usmeje

    Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, čo všetko v živote považujeme za samozrejmé, za čo by sme v skutočnosti mali pociťovať radosť a vďaku?

    Pozrieť
  • manny dobyli ameriku - blog

    Manny dobyli Ameriku

    Aj tento rok sme mali tú česť, že sa mohli produkty Manny predstaviť na módnej prehliadke končiacich študentov Harvadskej Univerzity v Amerike, a mohli sa tak opäť dostať k fanúšikom módy za veľkou mlákou

    Pozrieť

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac