Oblečte si svoj príbytok do pestrých farieb jesene
oblečte si svoj príbytok do pestrých farieb jesene

Oblečte si svoj príbytok do pestrých farieb jesene



Nalaďte sa na toto očarujúce ročné obdobie pompéznymi dekoráciami, ktoré lahodia očiam! Ukážem Vám svoje obľúbené!


Jeseň je receptárom nekonečných možností, plný farieb, foriem a plodov. Keď si do svojho domova vnesiete poklady prírody a budete sa v nich deň čo deň kochať, pomôže Vám to, aby ste sa na ročné obdobie naladili a prežili ho čo najšťastnejšie!

Z gaštanov, orechov alebo listov stromov je možné vymyslieť a vytvoriť mnoho nových vecí, možnostiam kladie hranice iba Vaša fantázia! Ich príprava je nielen príjemná, ale popri nej sa môžete aj príjemne odreagovať.

Jesenný veniec z listov

Patrí medzi najjednoduchšie jesenné dekorácie. Nebudete potrebovať nič viac, iba farebné listy a jeden pletený veniec ako základ. Ako ďalšie ozdoby si na veniec môžete pridať rôzne jesenné plody, šišky a gaštany. „Bodku na i“ dáte saténovou stuhou v pastelových farbách!

Ozdoby z tekvice

Ja si jednu kompozíciu dávam na terasu a večer si ju zútulním čajovými sviečkami! Umiestnite ich na rôzne miesta svojho bytu, napríklad si rozložte tekvice rôznych veľkostí ku vchodovým dverám, namaľujte na ne jesenné vzory v podobe listov, alebo k nim pridajte konáriky, ktoré nájdete na svojich jesenných potulkách po prírode! Môžete použiť aj okrasné tekvičky a tekvicu na pečenie, ktoré potom môžete neskôr aj upiecť.

Dekorácia na stôl použitím jesennej úrody

Na jeseň bude najštýlovejšie, keď ozdobíte jedálenský stôl alebo pult kuchynskej linky! Zbierajte gaštany, žalude a oriešky, poutierajte ich, aby sa pekne leskli! Budú pôsobiť veľmi vkusne, ak nimi naplníte vysokú sklenenú vázu alebo krištáľovú misu na koláče, ktorú potom previažete stuhou zlatej, oranžovej alebo hnedej farby. Bude to tou najdokonalejšou ozdobou Vášho jesenného prestretého stola!

Ovocná misa

Ak nemáte čas na vyššie spomenuté dekorácie, alebo si chcete vyčarovať jesennú dekoráciu k večeri za pár sekúnd, zoskupte chutné jesenné ovocie do peknej kompozície! Zoberte si misu na ovocie a naložte na ňu hrozno, jablká a hrušky! Zrelé, pekne lesklé ovocie je krásne samo o sebe, alebo k nemu pridajte aj pár farebných listov či šišky!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac