Makadamové maslo, lahôdka na výživu pleti
makadamové maslo, lahôdka na výživu pleti

Makadamové maslo, lahôdka na výživu pleti



Exotický makadamový orech je darom tropických slnečných lúčov, ktorému hovoria aj austrálsky orech. Tento ľahký, jemný olej je svojimi bohatými živinami skutočným záchranným kolesom pre suchú, na dotyk drsnú pokožku. Tu je všetko, čo o ňom potrebujete vedieť!

Olej svetložltej farby lisujú z plodov stromu makadamového orecha, ktorý pochádza z Austrálie. Úprimne priznávam, keď som ho spoznala a vyskúšala na sebe, hneď som sa do neho zamilovala. Vedela som, že som natrafila na olej, ktorý vyplní prázdne miesto medzi olejmi. Je čistý a mimoriadne bohatý, ale zároveň pomerne málo známy. Nakoľko je makadamový olej aj sám o sebe komplexným, plnohodnotným pokladom, rozhodla som sa, že vám ho ponúknem v jeho najúčinnejšej, čistej forme.

Najprv sa však pozrime, čo presne makadamový olej obsahuje: je mimoriadne bohatý na nesýtené mastné kyseliny, vitamíny B a E, a tiež minerálne látky. Najlepšie je, že olej z makadamového orecha má na pleť zmäkčujúci účinok, ale je ideálnou voľbou aj v tom prípade, pokiaľ je vaša pokožka veľmi citlivá. Pokojne ho môžete používať aj v období tehotenstva, ale nakoľko je čistý a šetrný, je dokonalou voľbou aj na pokožku vášho bábätka.

Má veľmi vysoký obsah kyseliny palmitolejovej, preto je veľmi vzácnym olejom, skutočnou špecialitou. Vstrebáva sa pomaly a veľmi hlboko, preto je ideálnym, pokiaľ ho chcete použiť na masáž, obzvlášť keď je vaša pokožka suchá a na dotyk drsná.

Ako som už spomenula, tento božský prírodný poklad sme pridali aj na paletu Manny. Takto sa zrodilo Manna Makadamové maslo, ktoré je okúzľujúcim stretnutím za studena lisovaného makadamového oleja a bambuckého masla! Tentokrát sme sa rozhodli tak, že k rozprávkovej zmesi nepridáme esenciálny olej, vďaka tomu je maslo skutočne originálne: má špinavo bielu farbu, je mäkké a úplne bez vône! Je vhodné aj pre mužov, alebo pre tých, ktorým silné vône spôsobujú bolesť hlavy, alebo sú citliví na esenciálne oleje. Je dokonalým, pokiaľ hľadáte úplne prírodné, neutrálne, a predsa exotické maslo.

Ukážem vám, na čo všetko môžete úžasné Manna Makadamové maslo každodenne použiť:
Akonáhle otvoríte téglik, uvidíte príjemnú, krémovú konzistenciu, preto je na vašu vyčistenú tvár dokonalým krémom ráno aj večer. Nie je na zahodenie ani po kúpeli na ošetrenie pokožky, hlavne pokiaľ ho nanesiete na ešte vlhkú pleť, takto sa bude beztak mäkké maslo nanášať ešte ľahšie. Vaša pokožka ho takmer okamžite vsiakne a nezanecháva pocit mastnoty, budete ho milovať! Odporúčam, aby ste jeden téglik nosili aj v taške, alebo mali na stole, pretože makadamové maslo je úžasné aj ako krém na ruky. Pokiaľ máte na rukách suchú pokožku, alebo cítite jej drsnosť na lakťoch, potom ho smelo používajte! Odporúčam ho aj na ošetrovanie nechtového lôžka. Stačí z neho iba množstvo vo veľkosti hrášku, jeho konzistencia je taká bohatá a výživná. Takto na jar venujeme viac pozornosti aj starostlivosti o chodidlá, makadamové maslo pomôže aj tu: po dôkladnej pedikúre si ním natrite nohy a päty, uvidíte, že vám poskytne úžasný pocit. Naneste si ho po celej dĺžke nôh, takto bude rozmaznávanie skutočne dokonalým.

Nezabudnite, že ako každá Manna, aj Makadamové maslo, je v plnej miere vegánskou prírodnou lahôdkou, bez chemikálií a bez testov na zvieratách. Ako sa osvedčilo vám? Zvedavo čakám na váš názor a skúsenosti!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac