Májová renesancia: zoznámte sa so staronovými telovými maslami!
májová renesancia: zoznámte sa so staronovými telovými maslami!

Májová renesancia: zoznámte sa so staronovými telovými maslami!



Dúfam, že viete, čo je to bambucké maslo? Paleta bambuckých masiel od Manny, ktoré sa vyrábajú z jadier plodov africkej palmy karité v Ghane, sa teraz opäť stala farebnejšou. Po už dobre známych a obľúbených maslách - nerafinovanom bambuckom masle s mierne dymovou vôňou a prémiovom bambuckom masle výnimočnej kvality - sme pre Vás pripravili aj bambucké maslo filtrované cez vulkanické kamene, ktoré Vás rozmazná výnimočnou, parfumovou vôňou harmančeka rímskeho.

O tomto novom, snehobielom masle Vám ešte musím povedať, že ste ho prijali s takým nadšením, ktoré predčilo všetky naše očakávania. Preto mi dovoľte, aby som sa za Vaše milé a srdečné komentáre poďakovala.

Aj na základe tohto úspechu sme sa rozhodli, že obnovíme aj bambucké maslo s levanduľou a čajovníkom, a tiež bambucké maslo obohatené o esenciálne oleje z pomarančov a ylang - ylang. Bambucké maslo filtrované cez vulkanické kamene procesom filtrovania nestráca na svojich vlastnostiach, avšak ostane takmer úplne bez vône. Tu sa naskytuje príležitosť, aby sa v tomto, o trochu mäkšom, snehobielom masle ešte lepšie a dokonalejšie uplatnila vzrušujúca vôňa čistých, neriedených esenciálnych olejov od Manny.

Navyše teraz, v máji, dávam všetkým najvernejším používateľom Manny, členom Manna Klubu, ku všetkým vynoveným 100 ml-ovým voňavým bambuckým maslám aj darček. Preto si stačí objednať jedno, a budete si môcť vyskúšať obe.

Získajte teraz obe nové bambucké maslá od Manny: objednajte si jedno v 100 ml balení a z druhého voňavého bambuckého masla Vám pošlem ako darček jeden 15 ml téglik!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac