Jarná obnova
jarná obnova

Jarná obnova



Konečne k nám zavítala jar, príroda sa prebúdza, nadišiel čas, aby sme sa znovuzrodili aj my! ? Bez ohľadu na to, ako veľmi sa o svoju pokožku staráme, zima na nej zanechá stopy, pretože striedanie chladného vzduchu vonku a teplého, suchého vzduchu vo vnútri môže spôsobiť jej citlivosť, ani nehovoriac o tom, že v zime sa dostane do nášho organizmu menej vitamínov a minerálnych látok, čo má vplyv aj na našu pokožku.

 

V Manne však poznáme jednu rýchlu pomoc pre skrášlenie a osvieženie pokožky. Kúzelné slovíčko je: maska na tvár!

Čo použiť, ak je vaša pokožka suchá a citlivá?

U nás vždy nájdete pre vás najvhodnejšiu Mannu podľa typu pleti, platí to aj na masky na tvár. Na suchú pleť odporúčam skutočnú špecialitu: Krémová masku na pleť s ružovým ílom a maslom z Aloe vera. Táto maska sa od klasických líši tým, že jej použitie je veľmi jednoduché: vďaka krémovej konzistencii ju nie je potrebné riediť vodou, z téglika ju môžete naniesť rovno na tvár. Na pleti nezaschne, ale po uplynutí 15-20 minút ju jednoducho zmyjete. A čo dobré urobí s vašou pokožkou? Laboratórne testy potvrdzujú, že nielen čistí a hydratuje pleť, ale ju aj zjemňuje a spevňuje, pretože sme do nej dali vyživujúce oleje a výťažok z Aloe vera.

 

Masky na mastnú, nečistú pleť

Pokiaľ patríte medzi tých, ktorých trápi práve opačný problém: bojujú s mastnou pleťou a vyrážkami, potom si môžete vybrať až z dvoch Manna masiek na tvár. Obe obsahujú íl bohatý na minerálne látky, ktorý môže byť vašim skvelým pomocníkom pri ochrane krásy vašej pleti.

 

Zložkami Masky na mastnú pleť so zeleným čajom sú zelený íl, a tiež zelený čaj, ktorý prospieva organizmu nielen zvnútra, ale aj zvonka.

 

Zmatňujúca, výživná maska na mastnú pokožku s modrým ílom obsahuje okrem ílu riasu Spirulinu, ale nakvapkali sme do nej aj čajovníkový esenciálny olej, ktorý sa s obľubou používa na nečistú, mastnú pleť.

Tieto masky na tvár sa používajú klasicky. Na tvár si ich môžete naniesť po zmiešaní s malým množstvom vody, potom ich môžete po zaschnutí jednoducho zmyť. Obe tieto masky získali logo Cosmos Natural, o ktorého význame si môžete prečítať tu.

 

Čo odporúčam na zmiešanú pleť?

Mnohých trápi zmiešaná pleť: pokožka na lícach je suchá, pričom T - zóna tváre, čiže čelo, nos a brada, sa mastne lesknú. Toto je komplikovanejší typ pleti, pretože si vyžaduje také kozmetické prípravky, ktoré vhodne ošetria všetky časti tváre. Avšak aj na takúto pokožku existuje vhodná Manna: Alginitová maska s bielym čajom môže byť použitá na všetky typy pleti. Jedinečnosť tejto Manny spočíva v tom, že výnimočný alginit, fosílny íl, sa vyskytuje iba v Karpatskej kotline, hlavne v oblasti Balatonu. Jeho vyživujúci účinok na pokožku ešte viac zintenzívňuje pridaný biely čaj.

 

Extra typy odo mňa:

Chceli sme, aby bolo používanie Manna masiek na tvár pre vás ešte pohodlnejšie, preto sa paleta obohatila o ďalšiu fantastickú Mannu: Manna štetec na pleťovú masku uľahčí nanášanie masiek na pleť. Aby sme ostali verní svojej ideológii, aj tu sme dbali na ochranu životného prostredia, preto je rúčka štetca vyrobená z bambusu.

Pokiaľ chcete svojej pleti dať ešte komplexnejšiu starostlivosť, potom môžete k práškovým maskám na tvár pridať namiesto vody Manna skrášľujúci olej. Masky nemusíte, samozrejme, použiť iba tvár, môžete obdarovať aj svoj krk a dekolt, uvidíte, že vaša pokožka bude za to vďačná! ?

 

Ktorú Manna masku na tvár ste už vyskúšali?



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac