Do ktorej Manny by ste sa vedeli zamilovať na prvý pohľad?
do ktorej manny by ste sa vedeli zamilovať na prvý pohľad?

Do ktorej Manny by ste sa vedeli zamilovať na prvý pohľad?



Dnes je deň svätého Valentína! Pokiaľ máte partnera, určite ste tento deň čakali a pripravovali sa naň, aby bol skutočne dokonalý. A ak teraz práve nemáte partner a vaše srdce je voľné, nezúfajte, pretože láska si vás určite čoskoro nájde, len majte jednoducho otvorené oči!

Motýle v bruchu

Keď na ničom inom nezáleží, len byť so svojou Láskou. Keď vo vašej mysli a srdci nie je nič iné, iba vaša Láska. Prvé stretnutie, prvý dotyk, prvý bozk. S milovaným človekom, ktorý je výnimočný, ktorého meno keď počujete, tak pociťujete motýle v bruchu. Na svete niet krajšieho a lepšieho pocitu!

Každý deň je sviatkom, ktorý môžete stráviť spolu. Ale sú potrebné dni ešte výnimočnejšie, kedy sa budete môcť skutočne sústrediť na seba a svoj vzťah. Takými sú mesačné, alebo ročné výročia, a takým dňom je aj deň svätého Valentína.

Ale byť zamilovaný nemusíme byť iba do osoby s veľkým O

Ako blízko môže byť srdcu všetko, čo je krásne a výnimočné, však? Rovnako som na tom aj ja s našimi Mannami. Pretože okrem ich vnútorného obsahu je dôležité aj to, v akom ošatení sa dostanú v vám.

Pomocou nich sa môžete perfektne pripraviť na váš zamilovaný program na Valentína. Prezradím vám, aj do dnešného dňa sú mojou srdcovou záležitosťou. Vnímam ich účinky svojimi očami, nosom a aj cez pokožku. Je ľahké sa do nich zamilovať, však? Do ktorej Manny ste sa zamilovali na prvý pohľad? Nie je ľahké si vybrať, však?

Ani pre mňa. Ale pri mojom rituáli na Valentína požiadam o pomoc svoje aktuálne Manna - lásky.

Najprv si prečistím svoju pokožku pomocou Manna Lufového telového peelingu božskej vône.
Potom použijem úžasnú Sadu starostlivosti pre suché a normálne vlasy, vďaka ktorej budú moje vlasy lesklé a anjelsky mäkké. Okrem toho podmanivá lotosová vôňa sady zamáva všetkými zmyslami v pravý čas.
Následne sa ponorím do rozmaznávajúcej peny, plnej pikantných klinčekov, sladkých neroli a čerstvého čajovníkového oleja, pomocou Manna gule do kúpeľa klinčeky-neroli.
Po kúpeli si doprajem ďalšie rozmaznávanie Manna Luxusným elixírom na pleť, pretože dnes musím byť najkrajšia zo všetkých!

Dúfam, že dostanem jednu červenú ružu! Aby som to privolala, vzala som z police kráľovnú penových krémov, Mannu s bambuckým maslom a vôňou ruží. Milujem jej oslnivú vôňu a svoju hodvábnu pokožku.

Samozrejme, zvolila som si Balzam na pery Farebný bozk – v praktickej tube, iste chápete prečo. ?

Nakoniec zavŕšim celkovú prípravu opojnou vôňou Manna Kvetinovej vody Ruža.

Ktoré sú vaše Manna- lásky?

Čo sa vám páči? Čo vás skutočne chytilo na našich Mánnách? Ich farba, vôňa, alebo výsledok, ktorý s nimi dosiahnete?

Chcete sa sami rozhodnúť, alebo nám dôverujete a užijete si radšej vibrujúce vzrušenie pri rozbaľovaní našich vopred pripravených balíkov (sád), čo vám asi prinášajú a ponúkajú?

Tento pocit, ako aj všetko, čo je krásne a dobré, môžete zdieľať so svojou Láskou a prostredníctvom vás môže profitovať z rozmaznávania a starostlivosti, ktorú poskytuje prírodná Manna. Sada prírodnej starostlivosti o mužskú pokožku môže byť skvelým valentínskym darčekom pre neho, ktorú môžete doplniť hoci aj peknou štetkou na holenie.

A ako manželka, ktorá dodnes miluje svojho manžela, sa chcem s vami podeliť o tajomstvo dlhého šťastného manželstva: milujte ho každý deň, rovnako ako pri prvom bozku! Aj keď máte niekedy medzi sebou problémy, nikdy nezabudnite na vzájomný rešpekt, milovať sa navzájom a spoločne dokážete všetko. Pretože je to zázrak, že ste sa navzájom našli, že ste sa navzájom vybrali a že vaše city sú vzájomné!

Šťastného Valentína!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac