Čo Vám prinesie rok 2016?

Čo vám prinesie rok 2016? Po fantastickom a trocha búrlivom roku 2015 pre Vás tento rok pripravujeme z mesiaca na mesiac nové prekvapenia.

Pravdepodobne už aj Vy viete, že po každom nákupe Vás obdarujeme bodmi, a ak nazbierate dostatočný počet bodov, získate tým vstupenku do Manna klubu, v ktorom môžete svoje nazbierané body použiť na ďalšiu objednávku. A to ani zďaleka nie je všetko.

Už sa treba len párkrát vyspať a pre najvernejších Manna klientov otvárame nový, doposiaľ neviditeľný svet. Už sa neviem dočkať, aby bolo všetko pripravené, a aby som Vás mohla uviesť do nového Manna klubu!

Dovtedy som pre Vás pripravila dve mydlové špeciality. Dovoľte mi, aby som Vám predstavila prvé, exkluzívne Manny roku 2016, jedinečné svojho druhu, vyrobené v limitovanej edícii a dostupné len pre členov Manna klubu!

  • Príbeh Tvoja Manna Vám už môže byť známy. Toto multifunkčné mydlo s vôňou pomarančových kvetov, obohatené štyrmi ošetrujúcimi olejmi, medziiným aj prvýkrát použitým rozmaznávajúcim esenciálnym olejom zo sladkých mandlí, sme vyvinuli pre problematickú pleť.
  • V januári na Vás čaká aj staronová Manna mydlo Spirulina s bohatou penou, vhodná rovnako na ošetrovanie pleti aj vlasov, s pridaním eukalyptového esenciálneho oleja a spiruliny.

Ak aj Vy obľubujete špeciálne prekvapenia, alebo by ste sa znova radi stretli so svojou obľúbenou Mannou, tak si dobre zapamätajte:

každý mesiac na Vás čakáme s novými, výnimočne rozmaznávajúcimi exkluzívnymi Mannami a sporadicky sa vracajúcimi, klasickými obľúbencami.


Ak nechcete zmeškať, odporúčam Vám, aby ste boli v strehu a nič neodkladali – je možné, že najväčšie hviezdy sa rozpredajú za okamih, pretože budú v ponuke iba do vypredania zásob!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

  • avatar
    • Maria
    • 2016-01-21 13:26

    tesim sa na dalsi rok s Vami a vsetky prekvapenia :) aj ked musim povedat, ze posledna sutaz ma sklamala..prisiel mi mail,ze si mozem uplatnit svoje darceky, ak nakupim nad 15e...no v kosiku ma to nepustilo k darcekom, ak som nenakupila nad 20e .Odradilo ma to od celej kupy..aj radosti z darcekov... :/

    • Maria
    • 2016-01-21 13:26
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2016-01-22 10:02

      Milá pani Maria, Veľmi sa ospravedlňujem, ale náš systém nepracoval správne, a automaticky posielal nesprávne e-maily tykajúcé sa objednávok nad sumu 15 EUR,  v pravidlách hry je určene, že v období od 15. októbra 2015 do 4. januára 2016  si môžete z maximálneho množstva darčekov vykrútených na Manna kolese vybrať najviac dva, ktoré si môžete rezervovať a tie potom dostanete spolu s objednávkou, ktorú je potrebné uskutočniť medzi 5. až 12. januárom 2016 v minimálnej hodnote 20.70 €. Za vzniknuté nepríjemnosti sa ešte raz veľmi ospravedlňujem.

      • Andrea Vargová
      • 2016-01-22 10:02

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac