Čo môžete urobiť proti poteniu?
Čo môžete urobiť proti poteniu?

Čo môžete urobiť proti poteniu?



Žiaľ, iba málo z nás si môže dovoliť tráviť každý deň leta pri vode, alebo napríklad doma, aby sme sa mohli kedykoľvek, keď to potrebujeme, osviežiť príjemnou sprchou. V letnej horúčave je jednou z najnepríjemnejších pocitov nekonečné potenie sa. Čo je však ešte horšie je to, že svojmu zovňajšku musíme neustále venovať zvýšenú pozornosť, lebo pot sa na našej tvári a šatách ukáže veľmi rýchlo.

Podľa lekárov denne pol až jeden liter vody nebadane odparíme zo svojho organizmu cez póry pokožky, ale keď je teplo, alebo vplyvom stresu, či počas športovania, to môže byť aj viacnásobok tohto množstva. Toto však už vieme ukryť iba veľmi ťažko, čo veru mnohým spôsobuje každodenný problém.

Čo môžete proti tomu urobiť?

Potrebujete dobrý deodorant

Okrem vzdušného, pohodlného oblečenia je možno najdôležitejšie nájsť si dobrý deodorant. Keď sa rozhodnete, že sa chcete vyhnúť deodorantom s obsahom hlinkových solí a budete hľadať prírodné riešenia, ktoré sa o Vašu pleť starajú naozaj jemne, potom krémové deodoranty od Manny vyrábame pre Vás. Môžete ich vyskúšať vo viacerých verziách – ponúkame Vám tri voňavé a jeden neparfumovaný, aby ste mohli nájsť krémový deodorant bez chemikálií, ktorý sa k Vám najviac hodí. Ktorý bude Váš obľúbený? Krémový deodorant geránium a Ylang-Ylang, Krémový deodorant geranium a rozmarín, Krémový deodorant s levanduľou a čajovníkovým olejom, alebo Neparfumovaný krémový deodorant pre senzitívnu pokožku od Manny, ktorý neobsahuje ani esenciálne oleje a je vyvinutý vyslovene pre citlivú pleť?

Osviežte sa telovými vodami!

Ak ani Vy neobľubujete umelé vône parfumov, alebo sa Vám v letnej horúčave zdajú byť príliš ťažké, potom sme kvetinové vody vymysleli pre Vás! Vyrábame ich z rastlinných zložiek a vody, neobsahujú žiadne chemikálie, alkohol, konzervačné látky, ani farbivá. Kvetinové vody od Manny s vôňou kamiliek, ruže, jazmínu a santalu sme vybavili praktickým rozprašovačom, vďaka čomu ich môžete kamkoľvek zobrať so sebou. Môžete nimi navoňať nielen seba, ale aj svoje oblečenie, alebo dokonca večer svoje posteľné prádlo.

Jedzte osviežujúce jedlá!

Podľa tradičnej čínskej medicíny môžu niektoré jedlá pomôcť, aby ste ľahšie prekonali toto obdobie. Keď pre Vás potenie znamená problém, vyhnite sa horúcim, korenistým jedlám a nápojom, tiež káve a nápojom s obsahom alkoholu.

Dobre sa vyspite!

Pre mnohých sú najnepríjemnejšie horúce, sparné letné noci, avšak únava z nevyspatosti a stres môžu viesť k intenzívnejšiemu poteniu. Našťastie existuje niekoľko dobrých tipov, ktoré môžu pomôcť aj Vám, aby ste sa ráno prebudili oddýchnuto. O najlepších 12 som Vám písala v jednom skoršom príspevku.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac