Aká je Vaša pokožka hlavy?
aká je vaša pokožka hlavy?

Aká je Vaša pokožka hlavy?



Ak sa aj Vy trápite s problémovou pokožkou je takmer isté, že s vyrážkami, s akné a so suchými, svrbiacimi a odlupujúcimi sa fľakmi nebudete mať problém len na Vašej pleti, ale i na pokožke Vašej hlavy. Pokožka Vašej hlavy si vyžaduje takú intenzívnu starostlivosť ako ktorákoľvek iná časť Vášho tela. Problémy s pokožkou hlavy sa aj po ich odstránení môžu kedykoľvek vrátiť späť.


Ak je aj Vaša pokožka hlavy náchylná na vysušovanie

Ak Vás pokožka hlavy často svrbí, je napnutá, ale nemáte stopy po lupinách a Vaše vlasy sú často bez lesku, ľahko sa rozstrapatia a končeky sa Vám až príliš lámu, neváhajte a na umývanie vlasov si vyberte jedno z úžasných mydiel od Manny, vďaka ktorému budú Vaša pokožka hlavy aj vlasy vždy vyživované, upravené a hydratované. Ešte pred umytím s mydlom a octovo - citrónovým opláchnutím si doo suchých vlasov a pokožky Vašej hlavy vmasírujte organický panenský kokosový olej, následne si hlavu zakryte po dobu 30 minút.

Tieto mydlá Vám odporúčam:



Ak je Vaša pokožka hlavy náchylná na mastnotu

Mastnota vlasov patrí k tým problémom, ktoré sa dajú veľmi ľahko rozpoznať (nadmerná tvorba mazu sa často spája s riedkymi/tenkými vlasmi). Mastné vlasy sú často náchylné i na tvorbu lupín. Ak Vám je tento problém známy, odporúčam Vám nasledovné mydlá:


Ak máte citlivú pokožku hlavy

Často Vás svrbí, je napnutá alebo sa začervená? Ak je to tak, pokožka Vašej hlavy je odkázaná na urgentnú pomoc. Iste ste už vyskúšali nespočetné množstvo šampónov, ktoré Váš problém neodstránili, preto vyskúšajte prírodné mydlá od Manny bez umelých prísad a chemikálií, ktoré môžu iritovať Vašu pokožku.

Pripravili sme pre Vás mydlá, ktoré sa môžu používať aj na umývanie vlasov


Ak máte lupiny

Tvorba lupín môže mať veľa príčin a ich výskyt nezáleží od toho či sú vlasy suché alebo mastné. Môže ich spôsobovať kožná mykóza, ale i rôzne iné kožné ochorenia. Najdôležitejšie je, aby ste na pokožku Vašej hlavy používali výlučne takú kozmetiku, ktorá jej zodpovedá.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac