3 mýty o prírodnej kozmetike

3 mýty o prírodnej kozmetike

Dostávam mnoho otázok na tému, prečo je výhodné nakupovať výrobky Manna. O čo je Manna bambucké maslo z organického obchodu lepšie ako iné maslo alebo aké výhody má Manna Organický panenský kokosový olej oproti tomu lacnému vo vedierkovom prevedení, pripravenom na kuchynské použitie.

Ak aj Vy patríte medzi ľudí, ktorým záleží na tom, z čoho sa jedlo pripravuje, ľudí, ktorých kúpa toho najlacnejšieho chleba, mlieka či salámy neuspokojí, potom presne viete, aké kvalitatívne rozdiely v kvalite môžu byť medzi produktami rovnakého názvu.

 

1. Ako vajce vajcu

 

Ani slepačie vajcia sa nerozdeľujú do tried a neoznačujú pečiatkami pre nič za nič: ešte ani dve vajíčka nie sú vždy rovnaké. Tak je to aj so základnými surovinami, z ktorých sa vyrábajú produkty Manna. Dve balenia môžu byť podľa svojho popisu rovnaké, no ich kvalita, pôvod či spôsob ich spracovania nemusia mať vôbec nič spoločné – aj keď sú obe označené ako prírodné či organické. Výskumu som podrobila každú surovinu, z ktorej pozostávajú produkty Manna. Objaviť najdokonalejšie bambucké maslo bolo neobyčajne zložité, ale napokon som uspela.

 

Každý z našich dodávateľov ma musí presvedčiť o tom, že dostávam od neho len tú najlepšiu kvalitu a že pestovanie základných surovín a ich spracovanie sa vykonáva prostredníctvom metód šetrných k životnému prostrediu. Bez ohľadu na to, aká vzdialená je daná krajina. Výrobky Manna neobsahujú žiadne chemikálie ani konzervačné látky. Nesmú sa pripravovať z hydrogenovaných olejov a žiadna z ich zložiek nie je testovaná na zvieratách. A za tým si stojím.

 

2. Prírodnú kozmetiku si doma dokáže vyrobiť každý

Musím povedať, že toto nie je celkom pravda. Z dvoch-troch surovín sa dá doma vyrobiť čokoľvek, no zďaleka nie všetko. To, že niekoho zaujíma prírodná kozmetika a čo-to si o nej už prečítal, vôbec nestačí. Preto spolupracujem iba s najlepšími odborníkmi. Výroba prírodnej kozmetiky ani zdravie ľudí nie je pre mňa hrou. K tomu, aby mohol niekto prírodnú kozmetiku aj predávať, musí vyhovieť viacerým požiadavkám a predpisom. Niečo podobné, ako v prípade reštaurácie alebo lekárne, aj tu je na prvom mieste zodpovednosť za zdravie iných. Nech už je tento proces akokoľvek zložitý, viem, že tieto pravidlá chránia zdravie zákazníka – Vaše zdravie.

 

3. Toto si môžem zaobstarať aj inde

Aj toto je mýtus. Manna produkty nie sú jedinečné len preto, lebo osobne dohliadam na kvalitu surovín, ale aj preto, že procesy výroby sú zaručene šetrné.

 

Kvalita výrobných procesov Manny sa teší uznaniu prestížnych národných i medzinárodných organizácií. Výrobky vznikajú výlučne z prírodných zložiek, bez pridania konzervačných a umelých látok.

 

Ak ste dostatočne dôkladný a máte prehľad, dokážete rozpoznať akými trikmi sa Vás veľké, známe značky pokúšajú presvedčiť, že ich produkty sa vyrábajú výlučne z prírodných látok. Ide, totiž, o obrovský obchod. Čoskoro napíšem viac podrobností aj k tejto téme.

 

Najlepšie urobíte, ak sa nenecháte pomýliť rétorikou silných značiek a a budete sa vyhýbať podozrivo lacným kozmetickým produktom neistého pôvodu.

 

 

 



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

  • 6 dôvodov, prečo sa oplatí rozmaznávať pokožku vínom

    6 dôvodov, prečo sa oplatí rozmaznávať pokožku vínom

    Hrozno a jeho blahodarné účinkyČervené odrody hrozna obsahujú zmes veľmi hodnotných účinných látok: polyfenoly (resveratrol a jeho deriváty), flavonoidy (kvercetín a katechín), ale aj množstvo trieslovín.

    Pozrieť
  • z čoho sa pripravujú manna výrobky?

    Z čoho sa pripravujú Manna výrobky?

    Uvádza sa pri nich, že sú organické – nie je to teda znakom najlepšej kvality?Čoraz častejšie sa vyskytujú informácie o tom, že kozmetické prípravky dostupné na trhu obsahujú toxické látky.

    Pozrieť
  • prírodné maslá – ako z nich vyťažiť maximum?

    Prírodné maslá – ako z nich vyťažiť maximum?

    Prírodné maslá – ako z nich vyťažiť maximum? Pokožka je najväčším orgánom ľudského tela a jej vzhľad môže byť značne ovplyvnený viacerými faktormi. Na pokožke sa bežne prejavujú problémy zdravotného charakteru, jej dehydratácia (vnútorná), zmeny teplôt a iné činitele.

    Pozrieť

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac