Víly v akcii
víly v akcii

Víly v akcii



Čo robíte pre svoje zdravie? Ukážem Vám jeden dobrý príklad: aj takto sa to dá!

Aj Vy viete, aké sú pre mňa zachovanie zdravia športovanie dôležité. Predstavte si, že podľa jedného výskumu kardiológov, by každý človek potreboval týždenne aspoň 5x1 hodinu pohybu na to, aby si zachoval dobré zdravie! Platí to hlavne na tých, ktorí vykonávajú sedavú prácu – ako napríklad aj naše Víly. Je to prekvapivé, ale pravdivé: riziko vzniku ťažkostí s kĺbmi a iných ochorení v starobe je u tých, ktorí vykonávajú sedavé zamestnanie omnoho väčšie ako u tých, ktorí vykonávajú fyzickú prácu.

S Vílami sa preto – ako aj minulý rok – aj tento rok zúčastníme miestneho bežeckého dňa pri príležitosti Dňa Zeme. Táto športová udalosť sa teší veľkej obľube, preto sa na štartovaciu čiaru 22. apríla 2018 postavili okrem stoviek bežcov aj pracovníci Manny a ich rodiny.

A aký bol tento bežecký deň? Na účastníkov behu čakala dobrá nálada, rodinné programy a spoločná večera. Cieľom miestnej samosprávy je touto akciou podpora zdravého životného štýlu, nabádanie k pravidelnej fyzickej aktivite a poukázanie na priaznivé účinky športového životného štýlu, čo je dôležité aj pre Mannu.

Podporili sme uvedomelý prístup k športu

Bežeckého dňa sme sa nezúčastnili iba ako súťažiaci, Manna túto udalosť aj podporila, pretože uvedomelý prístup k zdraviu považujeme za veľmi dôležitý, nebolo otázne, či túto akciu podporíme aj sponzorsky.

Mnohí tvrdia, že behať môže začať každý a kedykoľvek – samozrejme v každom prípade postupne, nie je hneď potrebné zabehnúť maratón! Potrebné sú iba športová obuv a tepláky, a samozrejme vytrvalosť a vôľa. :)

Čo robíte pre svoje zdravie Vy?






Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac