Tri neradostné fakty

tri neradostné fakty

Tri neradostné fakty a jeden pozoruhodný darček, pre ktoré sa oplatí navždy sa zbaviť doteraz používaného sprchovacieho gélu!
Pre Vašu krásu trpia stovky nevinných zvierat!


Smutný fakt č. 1.:  

Pre Vašu krásu trpia stovky nevinných zvierat! Podľa prieskumov medzinárodnej organizácie na ochranu zvierat PETA sa 63 % pokusov na zvieratách aplikuje kvôli záujmom zbrojného priemyslu a 31 % pokusov sa využíva na kozmetické účely. Len mizivých 6 % sa využíva na liečebné a lekárske účely. 

Môžeme teda jednoznačne vyhlásiť, že vo fáze vývoja sprchových gélov sa realizuje najviac pokusov práve na nevinných zvieratách. Ak dokážete povedať nie sprchovým gélom, svojím rozhodnutím môžete zachrániť životy mnohých nevinných zvierat.


Smutný fakt č. 2.:

Sprchový gél nedisponuje len plastovým obalom, ale aj obsahom, prírodné zložky sú v ňom totiž zastúpené len v nepatrnom množstve. Väčšina z nich sa pripravuje z obrovského množstva syntetických chemických látok, napr. z farbív a syntetických vonných olejov.


Smutný fakt č. 3.:

Neohrozujete nimi len svoje zdravie, ale ich používaním poškodzujete aj životné prostredie. Polyetylénové výrobky (plasty) sa totiž v prostredí nedokážu rozložiť ani vplyvom slnečného žiarenia, ani mechanickým zásahom. Teoreticky to znamená, že majú nekonečnú životnosť.

Zmeniť tieto zaužívané návyky dokážeme len spoločnými silami. Úspech dosiahneme iba vtedy, ak začneme uvedomelo žiť čo najskôr. Prvým dôležitým krokom je začať venovať svoju pozornosť zloženiu jednotlivých výrobkov už vo fáze ich nákupu.


Dovtedy sa môžete zúčastniť diskusie a vyjadriť svoj názor tu na Facebook-u.



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac