Kto je Mydlová víla a prečo by sme jej mali veriť?

kto je mydlová víla a prečo by sme jej mali veriť?

Jej príbeh sa začal niekedy v roku 2004 - keď jej starší syn krátko po jeho narodení dostal alergiu na aviváž, preto bolo rýchlo nutné  nahradiť v domácnosti všetky toxické čistiace prostriedky a prostriedky na pranie a umývanie.
Uvedomila si, ako je kupujúci zraniteľný v dnešnej konzumnej dobe, veď veľké spoločnosti sú schopné predať ľuďom čokoľvek skryté v lesklom obale - žiaľ, v mnohých prípadoch aj výrobky zdraviu škodlivé.


Pre Mydlovú vílu je najdôležitejšou hodnotou rodina, preto by bola rada, keby ste aj Vy a Vaši blízky používali zdravú kozmetiku!


Keďže sa jej nepodarilo nájsť také prírodné, vysoko kvalitné hygienické výrobky v obchode, ktoré boli potrebné pre chlapca, začala vyrábať svoje vlastné mydlo. Pri zdokonaľovaní vedy výroby mydla si vysnila a neskôr aj založila vlastný rodinný podnik Manna v roku 2010, aby pomohla aj ostatným.

Misia bola úspešná, teraz už viac ako 100.000 rodinám nahradila priemyselnú kozmetiku na prírodné Manna mydlo.

Odkaz pre Vás rovno od Mydlovej víly:


Srdečne Vás pozdravujem vo svete mydla Manna, volám sa Andrea Vargová. Som presvedčená a verím, že sme tým, čo zjeme. To platí aj pre Vašu pokožku: ste aj tým, čo na ňu natierate. Dúfam, že články na tejto stránke budú pre Vás zaujímavé a poučné, pomocou ktorých aj Vy možete ľahko prejsť na zdravší životný štýl. Ak máte záujem viac sa dozvedieť o téme, zaregistrujte sa čo najskôr na náš seriál o odhalení vecí v  kozmetickom priemysle a podeľte sa s nami o svoje skúsenosti, taktiež čakáme na Vaše otázky.

V súkromí som matkou dvoch chlapčekov, pôvodne som vyštudovala ekonómiu. Vždy ma priťahovala prírodná medicína, preto som sa priebehom času viac a viac obracala k jemným terapiám a vo všetkých oblastiach svojho života som výrazne a vedome dbala na seba a na svojich blízkych, na svoje blízke okolie a na všetko čo je okolo nás. V roku 2013 som získala svoj druhý titul dr. na prírodovedeckej fakulte Univerzity, ostatok svojho voľného času som strávila s rodinou v prírode. Milujem vôňu čerstvo vypraného oblečenia, milujem slnko, padajúce lístie na jeseň a milujem v zime čítať básne pri šálke čaji... Rada nájdem vo všetkom harmóniu a zázrak stvorenia.


V roku 2013 Manna získala prestížne ocenenia v 3 rôznych kategóriách, prestížne ocenenie produktu!

To znamená, že ďalších 18 ručne vyrobených Manna výrobkov reprezentuje najvyššiu možnú kvalitu oficiálne od 4.septembra 2013.




Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

  • oddnes hľaďte do zrkadla smelšie

    Oddnes hľaďte do zrkadla smelšie

    Vyvarujte sa nebezpečných látok nachádzajúcich sa v pleťovej kozmetike! Spočítali ste niekedy, koľko kozmetických produktov používate na tvár? Pleťové čistiace mlieko, pleťový tonik, pleťová maska, pleťový peeling, denný krém, nočný krém, hydratačný krém, krém proti vráskam, krém na očné vrásky, spevňujúce sérum, a mohli by sme pokračovať. A to sme ešte ani nespomenuli mejkap a ostané šminky.

    Pozrieť
  • prečo je farba na vlasy škodlivá?

    Prečo je farba na vlasy škodlivá?

    Pre dnešnú dobu je charakteristické, že aj mladšia generácia, dokonca aj deti, podľahla fenoménu farbenia vlasov. Aj medzi dospelými existuje len veľmi málo jedincov, ktorým neprekáža prvý šedivý vlas.

    Pozrieť
  • kokosový olej v kozmetike

    Kokosový olej v kozmetike

    Predstavte si tropický ostrov s bielym pieskom, obklopený tyrkysovým morom, s palmami a povievajúcim sladko-slaným miernym vánkom...

    Pozrieť

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

  • avatar
    • Veronika
    • 2018-10-26 17:15

    Dobrý deň. Mala by som takú nezvyčajnú otázku. Hľadám odpoveď na otázku, či je zakladateľka Andrea Slovenka alebo nie a firma či je slovenská alebo zahraničná, no neviem sa dočítať, možno som si len nevšimla. Budem vďačná za odpoveď. Ďakujem. S úctou Liptáková

    • Veronika
    • 2018-10-26 17:15
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2018-10-29 10:42

      Milá pani Veronika,

      Symbol "Made in EU" používaný pod záštitou Európskej komisie na onačenie pôvodu výrobku je známkou spoľahlivosti: Jedine produkty vysokej kvality a spoľahlivé firmy majú možnosť ho získať.
      V celej Európe známe Manna produkty sú vyrábané v Maďarsku a s výnimkou miešania ručným spracovaním.
      Aj vďaka tomuto je Manna výnimočná voči iným kozmetickým produktom.
      Na našom blogu (http://mannamydla.sk/blog) sa môžete dočítať o ďalších kvalitách (napr. Leaping Bunny Cruelty-free), a výrobných postupoch.
      Históriu Manny môžete nájsť aj na stránke http://mannamydla.sk/mydlova-vila. Andrea je pôvodom maďarka.

      • Andrea Vargová
      • 2018-10-29 10:42

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac