4 veci, ktoré ste ešte o Manne nemali odvahu spýtať sa!
4 veci, ktoré ste ešte o manne nemali odvahu spýtať sa!

4 veci, ktoré ste ešte o Manne nemali odvahu spýtať sa!



Vždy sa teším, keď od Vás dostanem otázky o produktoch a filozofii Manny. Samozrejme sa vždy snažím odpovedať osobne, v komentári pod stránkou produktu. Sú však aj také témy, ktoré sa znova a znova objavujú, práve preto som sa rozhodla, že sa s vami podelím o 4 najzaujímavejšie otázky, ktoré nám už mnohí v poslednom období položili, často s obavami, ale vždy s úprimným záujmom.

V Čistiacom mydle na tvár White satin sú naozaj čiastočky saténu?

Nuž, otázka je logická, a určite sa vynorila už aj vo vás, i keď ste ešte nemali odvahu otvorene ju položiť. Moja odpoveď je v krátkosti: nie. White satin je v tomto prípade vymyslený názov, zložky mydla nijako nesúvisia so saténom. Len si to predstavte: všetky produkty Manny sú zložené zo 100% prírodných rastlinných zložiek a sú vegánske. Musím povedať, že vo všetkých fórach stojím na strane ochrany zvierat, čo môžete vidieť napríklad aj na obale tohto mydla: logo skákajúceho zajaca (čo je pečaťou Cruelty Free International) naznačuje, že sme počas výrobného procesu Manny nemuseli urobiť žiadne testy na zvieratách, a ani nespolupracujeme s takými dodávateľmi, ktorí to robia. Názov White satin naznačuje farbu mydla, tú krásnu, prírodnú, púdrovú farbu, ktorá pripomína okúzľujúco krásnu pleť tváre.

Je možné Manny zjesť?

Lahodné vône Mánn niekedy aj mňa nabádajú, aby som do nich zahryzla, ale to samozrejme nerobím, tieto prírodné zázraky radšej venujem starostlivosti o svoju pleť. Čo musíte urobiť, ak sa napríklad náhodou dostane do vašich úst kokosový olej? Určite si ústa vypláchnite veľkým množstvom vody, ale nemusíte mať strach, lebo určite neochoriete. Produkty Manny majú tak lákavú vôňu preto, lebo sú zložené z prírodných zložiek, avšak i napriek tomu hovoríme o kozmetických prípravkoch, preto ich používajte tak, ako treba!

Keď sa Manna mydlo dostane do očí, štípe?

Oko je jedným z našich najcitlivejších zmyslových orgánov, preto ho okrem čistej vody môže dráždiť a štípať takmer všetko. Len si to predstavte: často nám vyhŕknu slzy aj vtedy, keď z chladnej miestnosti náhle vstúpime do teplej, alebo naopak. Keď sa pri kúpeli, alebo umývaní vlasov, dostane náhodou mydlová voda do očí, potom je úplne normálne, že pociťujete nepríjemný, štipľavý pocit. Všetky Manny sú 100% bez chemikálií, ale mydlo je mydlom preto, lebo obsahuje lúh, ktorý oko nemá rado. Keď sa vám predsa len dostane do očí, nič sa nestane: vypláchnite veľkým množstvom vody, potom si zatvorené oči pretrite suchým uterákom.

Môžem Mannu použiť aj na svoje domáce zvieratko?

Všetky produkty Manny sme vyvinuli na použitie pre ľudí, ale mnohí mi porozprávali, že aj pri starostlivosti o svojich domácich miláčikov presedlali na starostlivosť bez chemikálií, a že ste na tento účel použili Manny, s veľkým úspechom. Samozrejme, nedokážem ovplyvniť, ako a na čo použijete Manny po ich kúpe, ale pozitívne odozvy ma tešia. V tejto otázke Vám však neposkytnem rady. Prečo? Manny vysnívame a vyvinieme na použitie pre ľudí, a aj naše výskumy, laboratórne testy, sa vzťahujú na toto. Nakoľko sme iné možnosti použitia neskúšali, osobné skúsenosti z tohto hľadiska nemám.

To je, samozrejme, iba časť veľkého množstva tých otázok, ktoré ku mne pravidelne prichádzajú. Keď sa Vám to páčilo a myslíte si, že to bolo osožné, aj v budúcnosti vám rada napíšem na tému „otázky – odpovede“. Avšak aj dovtedy zvedavo čakám, čo by ste sa spýtali o Manne vy?

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac