Manna je kozmetická spoločnosť ”bez násilia”

manna je kozmetická spoločnosť ”bez násilia”

V mene všetkých zvieratiek na svete: ďakujeme Vám, že používate výrobky Manna!

Manna dosiahla výnimočné svetové uznanie! Prečítajte si, prečo sú Vaši domáci miláčikovia v bezpečí. No toľko Vám prezradím hneď - že to nebolo ľahké ani jednoduché, čo sme dosiahli i vďaka Vám, ktorí nepodporujete testy na zvieratách.

Manna prírodná kozmetika s.r.o. v marci 2014 získala medzinárodnú certifikáciu kozmetickej firmy „bez násilia“.

BUAV (Britská únia za zrušenie vivisekcie) a Cruelty Free International (národná spoločnosť proti násiliu) vydala vyhlásenie, že kozmetická firma Manna sa kvalifikovala na nenásilnú! Rodinný podnik Manna prírodná kozmetika s.r.o., založený v roku 2010 zodpovedá celosvetovým štandardom. Počas screeningu sa preukázalo, že pri výrobe svojich prémiovo kvalitných výrobkov manufaktúra od počiatku používala iba suroviny, ktoré neboli testované na zvieratách.

Logo Leaping Bunny (skákajúci zajac) označuje zákazy testovania kozmetických prípravkov na zvieratách - aj mimo Európskej únie, a taktiež zakazuje distribúciu takýchto výrobkov na území EÚ.

Štyri roky prevádzkovaná firma Manna ponúka širokú paletu prírodných kozmetických prípravkov bez chemikálií.  Všetky výrobky sú bez SLS, neobsahujú žiadne umelé farbivá ani konzervačné látky.

- Certifikácia No Cruelty zahrnula preverenie nielen samotného podniku Manna, ale aj jeho dodávateľov - hovorí v tejto súvislosti Andrea Vargová, zakladateľka firmy Manna. Museli sme dokázať, že my, ako aj naši dodávatelia, sa  bezpodmienečne vyhýbame testom na zvieratách, bez ohľadu na to, kde na svete tieto testy prebiehajú. Uplynuli dlhé mesiace dokazovaním týchto skutočností, okrem iného ​​v Indii, v Ghane a v Maroku. Máme vedúce postavenie na trhu s prírodnou kozmetikou, naše výrobky si obľúbili už státisíce ľudí. Súčasťou nášho cieľa je: postaviť sa za práva zvierat a vyvíjať úsilie za zastavenie týrania zvierat. Je pre nás dôležité, aby si naši klienti uvedomili, že naše výrobky Manna nie sú len výrobky bez chemikálií, ktoré majú priaznivý vplyv na pokožku, ale že my, hoci sme kozmetická firma, fungujeme bez pokusov na zvieratách. Logo Skákajúci zajac je jednoduchý a priamy spôsob, ako túto správu dať na vedomie svetu. Zákazníci sa s touto skutočnosťou stretnú hneď v prvom momente, keď do ruky vezmú náš výrobok, lebo my vyznávame nenásilie! Sme veľmi hrdí, že sme získali túto certifikáciu od Cruelty Free International.




Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

  • prírodné pleťové masky z jednej zložky

    Prírodné pleťové masky z jednej zložky

    Ste tiež fanúšikmi receptov na prírodné skrášľovanie?Skúšali ste si už pripraviť čo-to doma len tak pre seba, alebo pre svojich blízkych ako darček?Však by bolo úžasné, keby nebolo nutné písať dlhý zoznam vecí, ktoré treba zohnať, a nakúpiť ich na 5 rôznych miestach, a potom ešte doma pripravovať?

    Pozrieť
  • môj príbeh

    Môj príbeh

    Už ste si určite prečítali prvý diel série článkov a premýšľate o tom, ako sa pustiť do triedenia kozmetiky. Rozpoviem Vám, ako osud priviedol na túto cestu mňa.Pred šiestimi rokmi sme jedného rána so zdesením zistili...

    Pozrieť

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac