Začína sa spŕška výhier na Instagrame! Sledujte nás a vyhrajte!
začína sa spŕška výhier na instagrame! sledujte nás a vyhrajte!

Začína sa spŕška výhier na Instagrame! Sledujte nás a vyhrajte!



Jedným zo žiarivých momentov môjho dňa je, keď v pokojnej chvíli otvorím stránku Manny na Instagrame a uvidím záplavu nádherných fotiek plné inšpirácií, nálad, nápadov. Sledujte našu stránku, pretože v auguste odštartujeme týždeň výhier, počas ktorého môžete získať cenné Manna darčeky! Nasledujte nás, dnes bude prvá hra!

Na Mannách je najúžasnejšie to, že vplývajú na všetky vaše zmysly. Ich jemný dotyk hladí vašu pleť, ich rozprávková vôňa vás očarí, pohľad na ne zase poskytuje harmóniu prírodného sveta. Najviac však milujem tie kompozície, keď pri danej Manne na niečo asociujeme: k osviežujúcemu krému na pleť s kyselinou hyalurónovou sme odfotili čerstvo varenú, lahodnú kávu, pretože kofeín zobudí našu myseľ presne tak, ako krém na pleť dodá našej pokožke životodarnú energiu.

Ale stránka dáva nápady aj na to, ako a kedy vieme do svojho života vniesť Manna momenty. Prečo by sme si nerozmaznávali svoje ruky a nohy Manna kokosovým olejom počas toho, keď pozeráme poslednú sériu Hier o tróny? Ale z Instagramu dostanete návody aj na to, aké základné Manny by sa mali dostať do vašej tašky, napríklad balzamy na pery, alebo malý téglik organického bambuckého masla a fľaška Manna kvetinovej vody. Ale mnohí ste nám písali už aj o tom, že na Insta stránke Manny ste objavili to, akú knihu by ste si mohli prečítať a čím by ste sa mohli počas čítania rozmaznávať.

Teraz sa vám obzvlášť oplatí sledovať našu Insta stránku, pretože okrem množstva inšpirácií môžete dostať aj hodnotné Manna darčeky! Medzi 2. a 9. augustom vám ponúkneme až 3 súťaže! Víly Manny už húževnato pripravujú darčeky a nevedia sa dočkať, aby mohli uverejniť mená šťastných výhercov. Pre podrobnosti sledujte našu stránku, pretože už čoskoro zistíte, čo musíte urobiť, aby boli Manna poklady vaše! Tieto súťaže máme veľmi radi aj preto, že takto vás môžeme obdarovať a vyjadriť vám, ako veľmi sa tešíme tomu, že ste s nami každý deň, že nás sledujete, a že píšete pozitívne, inšpiratívne komentáre!

Na Insta stránke Manny nájdete okrem vizuálneho zážitku aj praktické informácie, v Mystory napríklad môžete nájsť užitočné praktiky na rôzne kožné problémy. V jednom z našich najpopulárnejších príspevkov bola reč o starostlivosti o problematickú pleť, na ktorú je dokonalou voľbou Manna Eben – čistiace mydlo na tvár s aktívnym uhlím, ktoré je v neposlednom rade vďaka svojej čiernej farbe ako noc veľmi Insta-kompatibilné.

Naši verní sledovatelia na Insta stránke sa, samozrejme, ako prví môžu informovať aj o našich najnovších akciách, dokonca im tu postupne dávkujeme aj mnoho informácií o uvedení nových produktov. Naša Insta stránka je hrdosťou Manny, milujeme jej editovanie a obnovovanie, pretože sa zároveň môžeme stretnúť s vami!

Nezabudnite, že vždy si zaslúžite trochu relaxačného dobitia, aby ste do sivých všedných dní vniesli trocha svetla! Nech sa tieto krátke chvíle „pre mňa” stanú súčasťou vášho každodenného života, verte mi, čas, ktorý venujete sebe samému, nikdy nie je zabitým časom, pretože potom budete môcť pokračovať s obnovenými silami a radosťou. Dokonca teraz môžete s trochou šťastia vyhrať aj svoje obľúbené Manny! Sledujte nás a dobite sa energiou s najnovšími tipmi a inšpiráciami z oblasti starostlivosti o krásu! Čakáme vás na Instagrame!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac