Všetko, čo musíte vedieť o obaloch Mánn
všetko, čo musíte vedieť o obaloch mánn

Všetko, čo musíte vedieť o obaloch Mánn



Manna funguje ako skutočná rodina. Máme podobné ciele, názory a poslanie. Aj ekologické myslenie nás spája. Radi by sme po sebe zanechali čo najmenšiu ekologickú stopu a v záujme dosiahnutia tohto cieľa urobíme všetko, čo môžeme.


Manny chránia životné prostredie


Je pre nás veľmi dôležité, že Manny chránia naše životné prostredie zvnútra aj zvonka, a na tom pracujeme naďalej. Vlani vo februári sme vysnívali nové obaly pre naše mydlá, vďaka čomu sme vynechali plastovú fóliu a používame iba papier.


Okrem toho Manna COCO mydlo pomaranč – eukalyptus tiež pomáha chrániť vaše životné prostredie tým, že ho môžete použiť na sprchovanie, umývanie vlasov, umývanie tváre a dokonca aj holenie, pre všetky typy pokožky! Vzhľadom na to, že je vyrobený z kokosového oleja, dokonale pení a za svoju očarujúcu vôňu vďačí sladkému pomaranču a eukalyptovému esenciálnemu oleju.


Naše esenciálne oleje sú 100% čisté, navyše vám ich dodávame bez papierovej škatule, takže chránime životné prostredie a ušetríme vám cenu balenia. Čajovníkový esenciálny olej je jednou z našich prvých Mánn a jeho popularita sa odvtedy vôbec nezmenila. Nie je to náhoda, pretože ho môžete použiť do odparovačov, do sauny, alebo v niekoľkých kvapkách aj do vody kúpeľa.


Ani nové Manny nevytŕčajú z radu


Pri vývoji našich noviniek kladieme osobitný dôraz na ekologické obaly.

Náš krémový peeling na tvár dostal obal vyrobený z čiastočne recyklovaného odpadu, ako aj z oceánskeho odpadu. Táto Manna pomáha odstraňovať z pokožky odumreté kožné bunky, aby následne mohla pokožka oveľa lepšie absorbovať krémy na ošetrenie pleti.


Rovnako aj Manna krém na ruky vyrobené z prírodných vegánskych prísad dostal čiastočne recyklované a recyklovateľné balenie. Extrakt z listov červeného hrozna pomáha vašej popraskanej, suchej pokožke znovu získať hydratáciu čo najskôr a bola hodvábne jemná. A čo viac, robí tak bez toho, aby za sebou zanechal pocit mastnoty na pokožke.


Balenie Manna šampónov a sprchových gélov je 100% recyklovateľné. Ak ste to ešte neurobili, vyskúšajte Manna prírodný šampón pre suché a normálne vlasy, ktorý v sebe ukrýva banánový prášok a ananásový prášok, takže vaše vlasy budú mať príjemnú jemnú vôňu, budú priam na zjedenie, navyše budú hodvábne a neodolateľne lesklé.


Manna exotické maslá sme uzavreli do hliníkových téglikov, takže ich balenie je úplne bez plastov. Vyskúšajte Manna prémiové bambucké maslo, ktoré zmäkčuje pokožku. Navyš, akonáhle sa vám maslo minulo, môžete prázdny téglik použiť na uskladnenie šperkov (ako šperkovnicu), alebo z neho urobiť peknú dekoráciu vložením malých kamienkov a mušlí zozbieraných počas letnej dovolenky.


Ani náš Pleťový krém nevytŕča z radu, pretože jeho obal je 100% recyklovateľný. Fúzia brusnicových semien a kyseliny hyalurónovej zabezpečuje hydratáciu pokožky. Táto Manna pomáha v tom, aby sa počet, plocha a dĺžka vrások na vašej tvári zmiernila. Je vyrobený na báze vody, takže na tvári nezanecháva pocit mastnoty. Rýchlo sa vstrebáva a poskytuje vynikajúci základ aj pre líčenie.


Úprimne prosíme aj vás, aby ste chránili životné prostredie! Začnite s triedením odpadu a snažte sa čo najviac vecí a materiálu recyklovať. Manna bude aj v tomto vaším spoločníkom, pretože všetky jej produkty obsahujú 100% prírodné zložky, takže nimi nebudete poškodzovať svoje zdravie a ani životné prostredie. A naše fľaštičky, tégliky sa môžu stať ozdobou vášho domova aj po tom, čo ste obsah Mánn už použili. Ich ďalšie využitie môže obmedziť iba vaša fantázia! Ponúknite nám nápady, pošlite nám fotografie a oslňte nás a ostatných fanúšikov Manny svojimi výtvormi z recyklácie našich obalov!



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac