Viete akým korením by ste boli?
viete akým korením by ste boli?

Viete akým korením by ste boli?



Fašiangy, kedy sa opäť môžete stať dieťaťom, sú tu! Môžete si vyskúšať, aké to je ocitnúť sa v koži iného na niekoľko hodín.

Máte chuť na malú hru? Zistime, ktorou zo zložiek Mánn by ste mohli byť! Poďte a vyplňte môj test a okoreňme spolu váš deň!

Viete aké korením by ste boli?

  • Aký je dokonalý deň podľa vás??
  1. Som v neustálom pohybe a vybavím všetko, čo som si naplánoval/a.
  2. Je jedno čo a kde robím, len aby som bol/a so svojou Láskou.
  3. Sám/sama doma, medzi vankúšmi.
  4. Vzrušujúci, plný hudby, zábavy.
  5. Korčuľovanie, beh, bicyklovanie... Hocičo, len nech je to pohyb!
  • Ktorá je vaša obľúbená farba?
  1. biela
  2. hnedá
  3. fialová
  4. zelená
  5. zeleno-modrá
  • Čo by ste teraz najradšej pili, alebo jedli?
  1. Niečo slané, chrumkavé.
  2. Pohár vareného vína by bol dokonalý!
  3. Rozvoniavajúcu, krehkú zeleninovú fašírku.
  4. Chutný šalát.
  5. Mojito, Mojito, a prípadne jedno Mojito by dobre padlo. No dobre, aj Virgin postačí!
  • Čo vás naozaj vytáča?
  1. Nevydržím čakať! Všetko chcem okamžite.
  2. Neznášam chlad, tak v počasí, ako v správaní.
  3. Keď je niekoho, alebo niečoho „plná miestnosť”.
  4. Keď sú veci vlažné, o ničom. Nech je to horúce, alebo ľadové, ale nikdy nie vlažné!
  5. Môžeš so mnou robiť čokoľvek, len nech sa nenudím!

A teraz sa pozrime, akí ste v skutočnosti!

Pokiaľ bola vaša odpoveď na väčšinu otázok „a“, vy sám/sama ste morská soľ! Vy teda určite nie ste “neslaná/ý”! Ba čo viac! S vami je nuda neznámy pojem, pretože ste neustále ako nasolení. Máte však sebakritiku a pokiaľ cítite, že už je vás “príliš veľa”, jednoducho sa vyparíte. Predtým však, ako zmiznete, vyskúšajte špeciálne COCO mydlo s morskou soľou, ktoré poskytuje pokožke rovnakú jemnú a šetrnú starostlivosť, ako ste vy!

Pokiaľ bola vaša odpoveď na väčšinu otázok „b“, nemôžete byť nič iné, ako klinček! Milujete teplo, horúčavy. Ste skutočným afrodiziakom pre svoje okolie. Keď treba, roztočíte to po celý deň, ale keď je to potrebné, vaša prítomnosť je ozajstným liekom pre telo a dušu zároveň. Aby ste naozaj cítili, akí v skutočnosti ste, rozmaznávajte sa Manna penovým krémom s bambuckým maslom s pomarančom a klinčekmi!

Pokiaľ bola vaša odpoveď na väčšinu otázok „c“, nie ste nič iné, ako rozmarín. Niekedy sa radi stratíte ako gáfor, aby ste sa opäť náhle objavili ako ranná rosa, keď po vás zatúžia. Ste voňaví, verní a chutní. Kdekoľvek sa objavíte, vašu jemnú prítomnosť si každý okamžite všimne. Kto povedal, že mydlo môže poskytnúť osvieženie iba pokožke? Mydlo pre zdravé vlasy od Manny vaše vlasy tak rozžiari a skrášli, ako vy rozžiarite život druhých!

Pokiaľ bola vaša odpoveď na väčšinu otázok „d“, ste ozajstná mäta pieporná. Ste pikantní, ale presne tak akurát. Niekedy uštipnete ako žihľava, a aj keď vás niekedy obaria, po niekoľkých minútach ste sviežejší, ako kedykoľvek predtým. Manna Krémový parfum Spice up your sences je presne ako vy! Vyskúšajte ho a pocíťte, ako rozvíri vaše zmysly a zapáli vo vás oheň!

Pokiaľ bola vaša odpoveď na väčšinu otázok „e“, ste malý huncút, ako mäta klasnatá! Mojito - to ste vy sami! Vaša sviežosť rozprúdi a strhne so sebou každého. Váš štýl nie je nikomu proti srsti, ba čo viac, zmiernite všetko zlé a ste schopní aj ľady roztopiť. Vyskúšajte Manna zubnú pastu s mätou a šalviou bez fluoridu a pocíťte príťažlivosť, ktorú vyžarujete, na vlastnej koži!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac