Ukážem vám farebnú paletu Manny!
ukážem vám farebnú paletu manny!

Ukážem vám farebnú paletu Manny!



Nadšene som sa pripravovala na to, že teraz si dôkladne premyslím, koľko rôznych farieb majú naše Manny. Jedno vám prezradím: Manny sú neskutočne pestré, myslím pestrofarebné.

  • Biela, slonovinová kosť, špinavá biela.

Existujú také Manny, ktoré majú bielu farbu iba vo svojom názve, takou je napríklad Alginitová maska s bielym čajom – ktorá je z hľadiska farby zaujímavá, pretože ani biely čaj nie je biely, ale skôr opálový.

Farba Čistiaceho mydla na tvár – White satin, ktoré sa nazýva aj slonovinovo – biela, alebo slonovinovo - žltá, dostalo svoje pomenovanie podľa sloních klov žltkastej farby.

A keď je už reč o slonoch, asi vám nemusím hovoriť, že ako zaviazaná vegánska kozmetická značka cítime zodpovednosť aj voči nim.

Farba niektorých Mánn s bambuckým maslom (tých, ktorých dominantnou zložkou je bambucké maslo) je špinavo biela, ako napríklad aj farba COCO mydla s bambuckým maslom. Zaujímavé je, že farba surového, nerafinovaného bambuckého masla môže byť rôzna, od celkom svetlej béžovej až po farbu „surovej kože” – vraj to všetko závisí od toho, v akom ročnom období sa orechy zo stromu karité oberajú.

  • Bledožltá farba marhúľ.

Prášok z marhuľových jadierok a olej z marhuľových jadierok spoločne (no a samozrejme ešte bambucké maslo) sfarbia peelingové mydlo na vzrušujúce tmavožlté. Žltá farba marhúľ je však mätúca. Mydlo obsahujúce melivo je žlté, výsledkom spojenia marhuľového oleja a bambuckého masla je zase mydlo špinavo – bielej farby, ktoré má napriek tomu aj trochu žltkastý odlesk.

  • Ružová na fľaške aj na mydle.

O Luxusnom elixíre na pleť som už viackrát rozprávala, že som vyskúšala sedemnásť rôznych testovacích verzií, kým bola osemnásta verzia konečná taká, ako som ju vysnívala.
Toto platí aj o jeho farbe, nakoniec som sa rozhodla pre fľašu žiarivo ružovej farby, na ktorej sa vlnia kvetinové ornamenty.

Kým pri elixíre je ružové „balenie”, existuje aj jedna skutočne ružová Manna, a to krémová maska na pleť s ružovým ílom a maslom z aloe vera, ktorej dodávajú farbu minerálne látky ílu. Je to možno prekvapivé, ale tieto isté látky farbia na tmavoružovú aj mydlo Ružová záhrada – tiež vďaka ružovému ílu.

  • Zelené mydlo na vlasy?!

Zakaždým ma dokáže očariť, že Mydlo pre zdravé vlasy žiari vďaka zelenému ílu v úplne neopakovateľnom odtieni zelenej farby. Práve preto, že toto mydlo odporúčame na vlasy, ba čo viac, je oficiálnym prípravkom pre starostlivosť o vlasy od Manny, je pohľad na toto zelené mydlo ešte absurdnejší (a viac milovania hodný).

  • Farebná orgia čokoládovej hnedej.

Blížime sa k tmavšej polovici palety.

Mydlo hrajúce v rôznych farbách čokoládovej hnedej je výstrednosť sama o sebe, a práve toto charakterizuje Mydlo Dolce vita, ktoré má čokoládovú farbu predovšetkým vďaka hnedému trstinovému cukru.

COCO čokoládové mydlo je také bláznivé kvôli štipke kakaa. Nakoľko sa každé jedno vyrába ručne, nie sú dve rovnaké, kakaový prášok vytvára v každom jednom mydle iné motívy.

  • Ebenovo čierna, čierna ako noc, čierna ako uhlie.

I keď sa uhlie (lekárske uhlie, alebo práškové uhlie) nestalo charakteristickou surovinou Mánn pre svoju farbu, faktom je, že na Mannách s obsahom uhlia je najvzrušujúcejšia ich elegantná, ebenovo – čierna farba. Nájdete u nás zubnú pastu čiernu ako noc a aj čistiace mydlo na tvár. Spoločné majú to, že ich nezvyčajný vzhľad nás doslova priťahuje, radi by sme ich vyskúšali už len kvôli ich farbe.

Keď je reč o čiernej, nezabudnime ani na mak, malé čierne zrnká posypali veselými čiernymi bodkami nejednu Mannu, napríklad aj Mydlo s aloe vera a s indickou citrónovou trávou.

Ktorá farba je vaša, ktorá Manna je vaša?

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac