Toto o Vás prezrádza Vaša obľúbená kvetina
toto o vás prezrádza vaša obľúbená kvetina

Toto o Vás prezrádza Vaša obľúbená kvetina



„Povedzte, ktorý kvet máte najradšej a ja vám poviem kto ste!” – aj takto by mohlo znieť porekadlo, pretože vaša obľúbená kvetina o vás prezradí veľmi veľa. Ukážem vám najobľúbenejšie kvety a prezradím vám aj to, aký typ osobnosti ukrýva. Tu je veľký kvetinový test!

Kvety som mala vždy rada, ich krása a prirodzenosť mi dáva veľa inšpirácie v každodennom živote. Podľa ľudových zvyklostí o vás veľmi veľa prezradí to, ktorý kvet je váš obľúbený, pretože niektoré kvety sa viažu k niektorým vlastnostiam. Tieto „údaje“, samozrejme, nie sú vyryté do žiadnej skaly, zakladajú sa iba na pozorovaniach, teda pokiaľ chcete niekoho lepšie spoznať, v žiadnom prípade sa na ne nemôžete spoľahnúť. Na to sú však veľmi dobré, aby ste našli k sebe, alebo k vašim rodinným príslušníkom najviac hodiace sa kvety, a aby ste sa trocha o týchto úžasných rastlinách naučili.

Pozrime sa, čo o vás prezrádza, pokiaľ si do záhradky najradšej vysádzate tieto kvety, alebo ak si ich pravidelne vyberáte v kvetinárstve.

Ruža
Hovorí sa jej aj kráľovná kvetov. Pokiaľ je vašou obľúbenou ona, pravdepodobne sa uspokojíte iba s tým najlepším, kvalita je pre vás v každej oblasti života základnou požiadavkou. Máte vyvinutý zmysel pre estetiku a na väčšinu tém máte pevný názor. Neradi plytváte čas na zbytočnosti, a ako tŕne chránia ružu, tak sa aj vy chránite pred škodlivými vplyvmi, aby ste si vedeli zachovať jemnosť svojej duše.

Narcis
Je symbolom znovuzrodenia a večných zmien. Pokiaľ je vaším obľúbeným kvetom narcis, potom ste skutočne kreatívnou dušou, ktorá neznáša žiadne obmedzovanie. Vždy ukazujete novú tvár, ste plní nových nápadov a namiesto dôkladného plánovania obľubujte radšej spontánnosť. Sviežosť a čerstvosť narcisu odzrkadľuje toto.

Pelargónie
Kvetina známa aj ako ruža muškátová je symbolom krásy a sebaistoty. Milovníci pelargónií veľmi dbajú o svoj vzhľad, sú to citlivé, pozorné, náročné osobnosti. Mnohí z nich radi trávia čas v spoločnosti, sú to pravé spoločenské bytosti, ktoré takmer plávajú v mori pozornosti a lásky.

Ľalia
Viažu sa k nej čisté túžby a čisté city. Ste starostlivou osobnosťou, ktorá si získava uznanie a lásku svojho okolia svojou starostlivosťou o druhých. Ľalia symbolizuje aj krásu duše, preto ste možno náchylní na to, aby ste v činoch druhých vždy videli iba to dobré. Ste veľmi dobrým priateľom a je pre vás príjemné, keď vidíte, že máte vplyv na životy ostatných.

Orchidea
Orchidea je symbolom zmyselnosti a naplnenia. Veci prežívate hlboko, ste schopní otvoriť sa pred druhými, ale ani zvádzanie vám nie je vzdialené. Ste veľkorysí a všetky vaše činy sú pretkané vnútornou vášňou, ale ste zároveň aj tajomní a len málokomu dovolíte, aby vás skutočne spoznali.

Margaréta
Pokiaľ je vaším obľúbeným kvetom margaréta, potom pravdepodobne máte radostnú, optimistickú a veselú povahu. Tento kvet je mimoriadne živý a dobre sa prispôsobuje podmienkam. Vo výzvach vidíte príležitosť, ale v hĺbke duše ste citlivý.

Tulipán
Považovali ho za skutočný poklad, v stredovekom Holandsku mal až tak veľkú hodnotu, že sa pre cibuľky tulipánov takmer viedli vojny. Pokiaľ sú vaše obľúbené, potom je vaša osobnosť skutočnou inšpiráciou pre ostatných a s veľkou pravdepodobnosťou budete počas svojho života múzou pre viacerých. Vo vašom živote hrá ústrednú úlohu krása, kdekoľvek chodíte, všade si vytvoríte svoju vlastnú malú oázu.

Aj Manny majú svoju vlastnú „kvetinovú reč”, môžete si medzi nimi vyberať v závislosti od svojej osobnosti a nálady. Omamnú vôňu pelargónie nájdete v Krémovom deodorante geranium a rozmarín, v Mydle Ružová záhrada, v Manna telovom peelingu s melivom z hroznových jadierok a aj v Pleťovom kréme s kyselinou hyalurónovou. Kvetinová, sladká vôňa vás okamžite očarí a prebudí vaše zmysly.

Naším druhým obľúbeným kvetom je ruža. Božská, pravá kráľovská vôňa, ktorá je stelesnením krásy. Bolo by ťažké vymenovať všetky produkty Manny, ktoré sme obohatili ružou, tu sú najdôležitejšie: Manna kvetinová voda Ruža, Penový krém s bambuckým maslom a ružovým esenciálnym olejom, dokonca v Upokojujúcej guli do kúpeľa nájdete sušené ružové púčiky.

Na koniec som nechala skutočné Manna špeciality, kvetinové vody. V týchto telových sprejoch vyrobených zo živej vody a čistej kvetinovej esencie majú hlavnú úlohu prírodné výťažky z kvetov, keď ich raz vyskúšate, navždy si ich zamilujete. Rozmaznajú vás vo vôňach ruža, jazmín, harmanček a santal.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac