Starí favoriti v novom šate!
starí favoriti v novom šate!

Starí favoriti v novom šate!



Manna mydlá sa znovuzrodili: balenie bude veselšie, živšie, tvar úmernejší, viac sadne do ruky, avšak vnútorné hodnoty, zloženie a účinok sa nemenia!

Keď som pred mnohými rokmi vyrobila svoje prvé mydlo, nemala som ani len odvahu snívať o tom, že Manny budú tak milovať a používať mnohí z vás! Ďakujem, že na ceste bez chemikálií, na ktorej sme sa dostali k novému míľniku, môžeme kráčať spoločne: obnovili sa mydlá, piliere ríše Manny!

V obvyklej podobe už nenájdete Manna mydlá v internetovom obchode dlho, dokonca niektoré už teraz môžete dostať v novom balení, priateľskejšom k životnému prostrediu. Už čoskoro sa zmenia všetky mydlá: keď sa zo skladu minie niektoré z klasických mydiel, zákazníci automaticky dostanú tie nové. Preto sa v tomto prechodnom období môže stať, že do vášho balíka sa dostane aj staré aj nové Manna mydlo!

Začína sa nová éra!

I keď boli Manna mydlá veľmi pekné, v budúcnosti budú ešte nádhernejšie!

Ich zovňajšok sa síce zmení, ale recept ostáva starý: prírodné mydlové špeciality sa budú aj naďalej vyrábať z tých istých vegánskych surovín bez chemikálií, vami obľúbené zloženie, farebnosť, pena a, samozrejme, účinok ostanú nezmenené!

Aj vy ste už určite počuli prefíkanú otázku, čo je ťažšie, kilo peria, alebo kilo železa? Odpoveď je jednoduchá: sú rovnaké. Pri vynovených Manna mydlách sa mení iba tvar, hmotnosť ostáva rovnaká ako predtým. Budú o niečo dlhšie, užšie a bacuľatejšie – vďaka tomu bude ich používanie omnoho jednoduchšie, ich tvar „lepšie sadne do ruky”.

Pýtate sa, prečo to bolo potrebné?

Čas na obnovu balení mydiel dozrel z viacerých hľadísk! Mnohí sa sťažovali na to, že Manna mydlá dostali nielen papierové, ale aj nylonové balenie. Tento problém sa odstráni, v duchu ochrany životného prostredia ich dáme výlučne do recyklovaného papiera. Dobrou správou však je, že zanechanie nylónu nebude na úkor zachovania hygienického balenia, pretože nový, nádherne farebný papier, bude dokonale chrániť celé mydlo!

Obnova je v našom živote dôležitá, na baleniach nových Manna mydiel sa vlnia bujaré úponky, smerujú k oblohe a oslavujú kolobeh života, znovuzrodenie! Viete, čo znamená nový dizajn Manna mydiel? Úponky sa tak krútia nahor, ako rastie rastlina. Kvetinový motív vyjadruje starodávnu túžbu po spojení s prírodou.

Už onedlho budete môcť aj vy držať vo svojich rukách navonok vynovené Manna mydlá. Som veľmi vzrušená, či sa vám budú páčiť! :)

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac