Prírodné prostriedky na zmiernenie vrások
prírodné prostriedky na zmiernenie vrások

Prírodné prostriedky na zmiernenie vrások



Stopy času vidíme veľmi neradi na svojej tvári. Vedomosti a skúsenosti, ktoré sme za tie roky nazbierali poslúžia vynikajúco, no bolo by lepšie, keby sa k nim vrásky nepridružili. Avšak účinne ošetriť vrásky možno nielen pomocou škodlivých zákrokov! :-)

Prírodné odstránenie vrások

Je všeobecne známe, že pokiaľ zanedbáme správne ošetrenie pokožky v mladosti, veru, regenerácia pokožky v zrelšom veku už bude sťažená. Preto je jedno, či ste mladí, alebo starší, je veľmi dôležité, aby bola vaša pokožka vždy ošetrená a hydratovaná!

Luxus pre pleť

Počuli ste už o Luxusnom elixíre na tvár? Táto Manna disponuje ocenením Vegan Society, a ako každá Manna, aj táto bola vyvinutá pre vás bez testov na zvieratách!

Pripravte sa na to, že pomocou tohto elixíru na tvár bude vaša pokožka viditeľne svieža, že bude každý zvedavý na vaše tajomstvo! :-)

Skrášľovanie bude pomocou tejto Manny skutočným zážitkom: Nezanecháva pocit mastnoty, veľmi ľahko sa vstrebáva a môžete ju použiť aj ako nočné sérum na ošetrenie tváre. Ba čo viac, je dokonalá aj na ošetrenie pokožky v oblasti dekoltu!

Vplyvom účinku elixíru sa zmenšuje dĺžka a hĺbka vrások, a vaša pleť bude pružnejšia a napnutá. Je vynikajúci aj na ošetrenie pokožky okolo očí.

Touto Mannou sa splnil jeden sen.

Počas rokov som sa po 17 testovacích verziách dopracovala k 18. verzii, aby som vám mohla ponúknuť ten najlepší prípravok na ošetrenie tváre! Okrem olejov lisovaných z kôstok marhúľ, granátových jabĺk, šípok, brusníc a čučoriedok ho obohacuje aj svetlicový olej. Táto Manna obsahuje tiež vitamín E, morské riasy, výťažok z rias a za svoju vôňu vďačí oleju zo sladko korenistého harmančeku rímskeho.

Aby bol prírodný nielen obsah, ale aj obal, naplnili sme ho do pôvabnej malej fľaštičky. Praktický uzáver s pipetou zabezpečuje jeho jednoduché a čisté použitie.

Pokiaľ ste ho už vyskúšali, napíšte do komentára voje skúsenosti! :-



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac