Prežite zimu v pohode!
prežite zimu v pohode!

Prežite zimu v pohode!



Máte radi zimné obdobie, iskrivý ľad, voňavú horúcu saunu, zasnežené zjazdovky a zimný les? Alebo aj Vy patríte k tým, ktorí sa po vianočných sviatkoch už nevedia dočkať jari? Priznám sa, aj mňa už niekedy omrzí tma, zima, nedostatok čerstvého ovocia a zeleniny, chýba mi voňavý vánok, ľahké oblečenie a namiesto nepríjemného zimného počasia a čľapkanice hodiny strávené v prírode.

Existuje však niekoľko spôsobov, ktoré Vám môžu pomôcť spríjemniť si toto obdobie a tak môžete ľahšie premôcť deprimujúcu náladu z dlhej mrazivej zimy, stále kratších a predsa akoby nekonečných nocí, či z vrstiev hrubého oblečenia.

Nie, nie nemyslím na to, aby ste sa aj Vy uložili na zimný spánok, ako to robia napríklad medvede. Ak aj Vás počas dlhej zimy trápi nedostatok energie, skutočne má zmysel, ak počas dlhých zimných mesiacov spomalíte tempo, podobne ako to robia ľudia žijúci v severských krajinách a budete sa pozerať na toto obdobie trocha inak, ako doteraz.

Či už sám, alebo spoločne s priateľmi, vytvorte si drobné rozmaznávajúce návyky, majte všetko poruke, neznepokojujte sa, teraz sa nemusíte nútiť do zhonu a šialeného tempa na ktoré ste zvyknutý počas roka. Načúvajte signálom a predtuchám Vášho tela, pretože, teraz nie je ten správny čas na to, aby ste sa pustili do niečoho, čo si vyžaduje väčšiu námahu.

Spomaľte, rozmaznávajte sa, vytvorte si okolo seba pohodlie a harmóniu, vychutnávajte si ticho a pokoj!


  1. Nič nie je lepšie v dlhý zimný večer, ako príjemný horúci kúpeľ
Pozor však na to, aby nebol príliš teplý, pretože horúca voda môže spôsobiť ospalosť, nadmerné vysušovanie pokožky a má aj mnohé iné nepriaznivé účinky na zdravie. Postačí 20-25 minútový upokojujúci kúpeľ, ktorý Vám pridaním relaxačnej gule do kúpeľa alebo esenciálnych olejov navodí počas zimných večerov pocit pravého luxusného voňavého kúpeľa. Vezmite si so sebou obľúbenú knižku, zapáľte si vonnú sviečku bez parafínov a syntetických látok (vyhnete sa nepriaznivým účinkom vdychovania škodlivých látok v menších priestoroch), alebo len jednoducho relaxujte, snívajte, či meditujte.
  1. Očarte svoje zmysly esenciálnymi olejmi
Namiesto umelých osviežovačov použite čisté, 100% neriedené esenciálne oleje od Manny či už doma, alebo v saune. Ak ste sa už aj Vy definitívne rozlúčili so syntetickými parfumami a drogériou potom viete, že rozdiel je takmer hmatateľný už po prvom sprchovaní.
  1. Neľutujte čas
Neľutujte čas, ktorí venujete sebe, rozmaznávajte svoje telo a dušu do poslednej kvapky s prírodnými a čistými mydlami od Manny, jedinečnými sprchovacími gélmi, voňavými peelingami , skrášľujúcimi maskami na tvár, jemne ošetrujúcimi exotickými maslami, či vzácnymi Manna olejmi!

Ideálnym protikladom neustáleho pocitu chladu počas tmavej zimy budú pre Vás na dotyk hodvábne hebké exotické maslá od Manny, ktoré svojimi akoby teplými slnečnými lúčmi pohladia Vašu pokožku a postarajú sa o jej dokonalé ošetrenie. Ktoré z nich je Vaše obľúbené?

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac