Podpora rastu mihalníc, prirodzene!
podpora rastu mihalníc, prirodzene!

Podpora rastu mihalníc, prirodzene!



Husté a dlhé mihalnice, ktoré upriamia pozornosť na žiarivé oči a pohľadu dodávajú hĺbku. Toto je snom každej ženy, nie náhodou. Nádherné mihalnice sú symbolom ženskosti a zmyselnosti. Ukážem vám, ako môžete podporiť rast svojich mihalníc, prírodne!

Oči sú zrkadlom duše – hovorí sa v prísloví a možno práve preto považujú ženy vo všetkých kultúrach za tak dôležité zvýrazňovanie mihalníc, pretože práve pekné mihalnice nielenže oči lemujú, ale aj zvýrazňujú pohľad. Navyše sa dlhé a husté mihalnice, rovnako ako husté a dlhé vlasy, stotožňujú so zdravím.

V poslednej dobe sú veľmi moderné umelé mihalnice, ale mali by ste vedieť, že svoje mihalnice si môže prirodzene zahustiť a predĺžiť, a to nielen pre estetické účely, ale preto, že ich to skutočne ošetruje.

Ricínový olej
O tomto oleji ste už mohli počuť v súvislosti so starostlivosťou o vlasy. Výborne podporuje rast ochlpenia a hovoríme o úplne prírodnom riešení: tento vzácny olej, ktorý je pre vaše stenčené mihalnice hotovým elixírom, sa lisuje zo semien liečivej rastliny ricín. Vďaka obsahu vitamínu E ich vyživuje, navyše táto prírodná zložka zabraňuje aj ďalšiemu poškodeniu mihalníc.

Kokosový olej
Kokosový olej je univerzálnym olejom, ktorý môžete použiť okrem varenia a pečenie aj na skrášľovanie. Je to bohatý olej s príjemnou konzistenciou, ktorý tiež má vysoký obsah vitamínu E, v tekutom stave je číry, na dotyk hodvábny. Odporúčam, aby ste na mihalnice nepoužívali ten istý olej, ktorý používate v kuchyni. Pokiaľ túžite to prírodnej, 100% čistej špecialite, potom vyskúšajte Manna organický panenský kokosový olej s božskou vôňou.

Mandľový olej
Okúzľujúco hodvábny olej s príjemnou vôňou, ktorý vaše polámané, vysušené mihalnice do seba doslova vsiaknu. Túto hodvábnu olejovú špecialitu svetložltej farby nájdete aj na palete Manny! Je bohatý na omega-9 mastné kyseliny, kyselinu linolovú a vitamíny, aby vaša krása vynikla.

Arganový olej
Tento exotický poklad volajú aj zlatom Maroka. Ide o zamatový olej bohatý na vitamín E a nesýtené mastné kyseliny. Vyskúšajte Manna arganový skrášľujúci olej, ktorý je za studena lisovanou olejovou špecialitou a obsahuje všetky poklady rastliny.

Z vymenovaných olejov môžete vyskúšať každý jeden, avšak bude najlepšie, pokiaľ budete naraz experimentovať iba s jedným. Za čajovú lyžičku oleja, alebo pár kvapiek z každého, vložte do malého téglika. Potom vatový tampónik mierne navlhčite a položte pod spodný rad mihalníc. Je to potrebné preto, aby sa vám po zatvorení očí do nich nedostal olej. Pomocou vatovej tyčinky opatrne natrite mihalnice olejom (nech sa dostane aj ku korienkom!), potom si oči pokojne zatvorte, aby si mohli mihalnice na mierne navlhčenom vatovom tampóniku odpočinúť. Najlepšie je, pokiaľ tento malý skrášľujúci rituál zopakujete každý večer. Nečakajte zázraky po jednom použití, výsledky si všimnete po uplynutí dobrých pár týždňov, kedy vaše mihalnice do seba začnú vsakovať prírodné vyživujúce látky a veľa vitamínov. Olej si na nich môžete nechať hoci aj cez celú noc, ráno potom utekajte do kúpeľne, aby ste sa pokochali vo výsledku!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac