Oznámenie
oznámenie

Oznámenie



Distribúcia produktu “Krémový peeling na tvár s mletými olivovými jadierkami” je vzhľadom na problémy zo strany logistiky dočasne pozastavená. Pred časom sme Vás nesprávne informovali o tom, že jeho balenie obsahuje recyklovaný oceánsky odpad. Balenie produktu je skutočne z recyklovaného odpadu, avšak nie z oceánskeho. Je nám to veľmi ľúto a snažíme sa urobiť všetko pre to, aby sme tento problém vyriešili.

Pokiaľ ste si produkt zakúpili iba z dôvodu, že jeho balenie je vyrobené z oceánskeho odpadu, pošlite nám ho naspäť , vrátime Vám jeho cenu a poštové náklady. Pokiaľ tak chcete urobiť, kontaktujte prosím zákaznícky servis na e-mailovej adrese zakaznickyservis@mannamydla.sk.

Produkt bude čoskoro dostupný v balení, ktoré bude obsahovať recyklovaný oceánsky odpad, pretože toto bol náš pôvodný zámer a v tejto veci nemienime poľaviť.

Ospravedlňujem sa za nepríjemnosť, pokiaľ máte nejaké otázky, pripomienky, napíšte prosím na e-mailovú adresu zakaznickyservis@mannamydla.sk.

Ďakujem za pochopenie,
Andrea Vargová

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac