Najlepší recept na vegánske bolonské špagety
najlepší recept na vegánske bolonské špagety

Najlepší recept na vegánske bolonské špagety



Preto, lebo je niečo vegánske, ešte to môže byť skutočne chutné. Ba čo viac!

Špagety na tento spôsob si zatiaľ získali priazeň každého a väčšina si ani len nevšimla, že neobsahujú žiadne ingrediencie živočíšneho pôvodu. Navyše, príprava je veľmi jednoduchá a rýchla, takže pokiaľ máte na prípravu večere skutočne málo času, tento recept je ideálny!

Recept

Prísady:

  • balenie bezlepkových špagiet
  • balenie sójového granulátu
  • jeden liter paradajkovej šťavy
  • 1 dl konzervy zahustených paradajok
  • 2 polievkové lyžice kokosového oleja (tuku)
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 1 polievková lyžica bazalky
  • ½ polievkovej lyžice soli
  • čierne korenie
  • majoránka
  • vločky pivných kvasníc podľa chuti
  • 1 polievková lyžica erythritolu

Sójový granulát zalejte vodou tak, aby voda presahovala granulát o jeden centimeter, a nechajte hodinu odstáť. Cestoviny uvarte v slanej vode. Keď sójové granule dostatočne nasiakli vodu, nechajte z nich odkvapkať prebytočnú vodu cez sitko. Na kokosovom oleji opražte cibuľu a cesnak do sklovita a pridajte trochu soli. Pridajte sójový granulát, ½ polievkovej lyžice soli a podľa chuti bazalku, čierne korenie a majoránku, následne varte na miernom ohni 15 minút. Keď sa voda odvarila, pridajte paradajkovú šťavu a zahustené paradajky. Podľa potreby pridajte malé množstvo vody. Pokiaľ nechcete, aby bola omáčka príliš kyslá, pridajte erythritol

Uvarené cestoviny naložte na tanier, na ne naložte bolonskú omáčku, jej povrch posypte vločkami pivných kvasníc a ozdobte niekoľkými lístkami bazalky.

Prajem vám dobrú chuť!

Rozmaznávanie po varení

Po varení si doprajte oddychový kúpeľ!

Pre kúpeľ si môžete vybrať podľa aktuálnej nálady zo štyroch druhov Manna šumivých gúľ do kúpeľa.

Manna guľa do kúpeľa geránium-levanduľa zaručí zážitok oddychového kúpeľa. Omamná vôňa kvetov vás prenesie na tie najkrajšie lúky a pomáha, aby všetky myšlienky a starosti ostali za dverami kúpeľne. Hodvábny olej z hroznových jadierok a 100% gerániový a levanduľový olej vyčarujú nezabudnuteľný zážitok, ba čo viac, dokonca sme do gúľ vpašovali niekoľko sušených ružových púčikov, aby sme dosiahli perfektnú vôňu.

Manna guľa do kúpeľa klinčeky-neroli naplní vaňu skutočný korenistým šumením! V tejto šumivej guli sa spájajú divoké klinčeky, sladké neroli a čerstvý čajovníkový esenciálny olej. Zastavte uponáhľaný čas aspoň na chvíľu a ponorte sa do voňavej peny. Verte mi, minúty, ktoré venujete iba sebe sa vám stokrát odvďačia, a po kúpeli sa môžete vrhnúť do zvyšku dňa odpočinutí telom a dušou.

Manna guľa do kúpeľa citrus je stelesnením leta samotného! Vôňa grapefruitu, pomaranča a citrónu vás prenesie na najkrajšie exotické ostrovy, pričom z kúpeľne sa nemusíte ani len pohnúť!

Manna guľa do kúpeľa jahoda-banán je mimoriadne obľúbená u detí. Táto guľa do kúpeľa je nevyhnutným doplnkom kúpeľa a hier, pretože svojou nádhernou vôňou jahôd a banánov dáva kúpeľu iný rozmer. Samozrejme, ani táto Manna neobsahuje nič, čo je syntetické. Ani konzervačné látky, ani syntetické vône, alebo farbivá. Aj táto Manna je príroda samotná! Je úplne bez chemikálií a palmového oleja. Vášmu dieťaťu, ale i vám, takto môže poskytnúť dokonalú ochranu a rozmaznávanie, ktoré je pre Mannu prvoradé!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac