Nádherné Manna seansy doma
nádherné manna seansy doma

Nádherné Manna seansy doma



Namiesto pre seba, obetujeme ten čas najčastejšie na oltár upratovania, nakupovania, alebo akejkoľvek činnosti, ktorá sa zdá byť dôležitejšia. Avšak, skutočnými spoločníkmi, matkami, priateľmi dokážeme byť iba v tom prípade, pokiaľ sa niekedy staráme aj o seba. Takže, zapáľte si niekoľko sviečok, pustite si svoju obľúbenú hudbu a doprajte si pár príjemných chvíľ so svojimi obľúbenými Mannami!


Pokiaľ máte aspoň jednu hodinku


Najprv spomaľte! Vychutnajte si svetlo sviečok, dobrú hudbu a umiestnite svoju obľúbenú vôňu do Manna ultrazvukového difuzéru. Pokiaľ túžite po skutočnom pokoji, vyberte si levanduľový esenciálny olej.


Pripravte si rozprávkový horúci kúpeľ. Ponorte sa do peny, voňajúcej po nádherných klinčekoch, pomarančových kvetoch a čajovníkovom oleji. Rozmaznávajte svoju pokožku olejom z hroznových jadierok už aj počas kúpeľa. Všetko, čo k tomu budete potrebovať, je Manna šumivá guľa do kúpeľa klinčeky - neroli.


Počas prípravy vody do kúpeľa si očistite svoju tvár Manna mydlom Ružová záhrada, ktoré obsahuje špeciálny ružový íl, a ktoré rozmaznáva vašu pokožku tým najjemnejším spôsobom, vďaka kokosovému oleju a bambuckému maslu, následne si naneste na tvár Krémovú masku na pleť s ružovým ílom a maslom z Aloe vera a ponorte sa do peny. Tento zázrak totiž obsahuje ružový íl, bambucké maslo, maslo z aloe vera, mandľový olej, kokosový olej a zamatový jojobový olej, ktoré sa v ňom prelínajú v báječnej harmónii.


Nezabudnite ani na svoje vlasy. Najskôr ich umyte Manna prírodným šampónom, ktorý vás rozmazná vôňou lotosu, a následne uterákom vysušené vlasy ošetrite Manna prírodným balzamom. Omotajte okolo vlasov suchý uterák, aby mohli vaše vlasy lepšie absorbovať účinné zložky balzamu.


Kým váš teplý kúpeľ postupne vychladne, vašej pokožke, tvári a vlasom sa dostalo tiež dôkladného ošetrenia a budete sa cítiť znovuzrodení. Osprchujte sa a opláchnite aj svoju korunu krásy. Nebuďte prekvapení, pretože vaše pramienky budú úžasne mäkké, lesklé a bude ich obklopovať nádherná vôňa lotosu.


Na záver seansy prekvapte svoju pokožku Manna Vulkanicky filtrovaným bambuckým maslom s pomarančom a ylang-ylang, ktoré je priam pokladom pre vašu pokožku.


Nezabúdajte ani na svoju tvár! Ošetrite ho Manna Pleťovým krémom s olejom z brusnicových jadierok a kyselinou hyaluronovou.


Verte mi, táto očarujúca Manna seansa vás nabije energiou a dobrou náladou!


Pokiaľ máte iba 30 minút


Pokiaľ viete pre seba ukradnúť iba 30 minút, doprajte si sprchu a užite si účinkov Manna Peelingového mydla s mletými marhuľovými jadierkami.


Po tom, ako sa vaša pokožka usušila, rozmaznajte svoju pokožku Manna jojobovým skrášľujúcim olejom, ktorý je vynikajúcou voľbou pre všetky typy pokožky, navyše sa o vás postará od hlavy až po päty. Nakvapkajte niekoľko kvapiek oleja do vlhkých dlaní a rozotrite ho na pokožke, končekoch vlasov, na perách.


Tvár si ošetrite Manna Luxusným elixírom na pleť, ktorý hydratuje a vyhladzuje pokožku. A verte mi, je skutočným nepriateľom vašich vrások.


Prajeme vám šťastné rozmaznávanie Mannou!



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac