Manna-mánia
manna-mánia

Manna-mánia



Vy viete, čo znamená slovo “manna”? Preverila som si to a prezradím vám, čo všetko sa ukrýva za týmito piatimi pismenami.

Význam slova “manna” je presne tak rozmanitý, ako naše Manny

Výnimočné šťastie, dosiahnuté výsledky, podľa jedného popisu niečo skutočne dobré.

Toto slovo sa spomína aj ako nebeské požehnanie, pokrm z neba. Toto je význam, ktorý pozná väčšina z nás. Nečakaný zázrak, ktorý padol z neba, aby nasýtil hladujúcich.

Mannou nazývajú aj semená jednej rastliny podobnej trstine.

Ďalším významom je látka, podobná vosku, ktorá vyteká z konárov, listov, alebo kôry určitých rastlín.

Môže to byť aj istý druh jedlého lišajníka, ktorý v mnohých prípadoch slúži aj ako liek.

Má mnoho významov, ale čo som si hneď všimla, každý z nich znamená niečo skutočne dobré.

Moja Manna

Čo pre mňa znamená Manna? V podstate skoro všetko. Záľubu, riešenie, náruživosť, poslanie, pomoc. A znamená aj mňa samu, moju rodinu a aj vás, pretože nie náhodou čítate tieto riadky aj vy na stránke mannamydla.sk.

Ja som ju stvorila, ale aj Manna neustále tvorí mňa. Premenila ma na Mydlovú vílu, ktorá sa prostredníctvom svojich Mánn pokúša vrátiť to, čo kedysi patrilo každému: prírodné, zdravé, spoľahlivé.

Naša Manna sa zrodila v roku 2004

Keď som prvýkrát kúpala svojho malého synčeka mojím prvým Levanduľovým a COCO čokoládovým mydlom a ani som netušila, že sa tým zmení celý náš život. V tom čase bolo riešenie „iba“ nášho obrovského problému to, čo od roku 2010 už oficiálne pod značkou Manna pomáha nám aj vám.

Aj keď máme už odvtedy mnoho ďalších Mánn, jedna vec sa nezmenila a nikdy sa ani nezmení: my rovnako, ako na začiatku, aj teraz vkladáme prácou našich rúk do každej z nich svoje srdcia, dušu, aby ste vždy mali ten osobitný pocit Manny, keď rozbalíte svoje balíky a začnete ich používať.

A že pre vás čo znamená Manna? Podľa toho, koľkí ste s nami už od začiatku, tuším, že podobne ako u mňa, aj u vás majú Manny špeciálne miesto v srdci. A za to som vám nesmierne vďačná!

V dnešnom uponáhľanom, rýchlom svete je návrat k prírodnému, pomalšiemu veľkou výzvou. Ale podľa môjho názoru je to jediný spôsob, pokiaľ chceme zostať zdraví.

Významom našej Manny je výroba bez chemických látok, prírodná, s množstvom vedomostí a skúseností, šetrná k životnému prostrediu.

Hovorí sa, že ste to, čo jete. To je pravda. Ale vy ste tiež tým, čo používate na svoju pokožku. A to je to, čo my, priaznivci Manny skutočne doslova cítime na pokožke.

Manna dnes

Náš malý tím urobí všetko pre to, aby sa aj naše staršie, dobre osvedčené Manny z času na čas vynovili. Preto dostali naše mydlá nové, oku lahodiace balenie, ktoré poteší aj srdce.

Manna pre nás, okrem zdravia a prirodzenosti, znamená aj praktickosť. Preto sme pre vás vytvorili sprchové gély, ktoré sa dajú otvoriť a zatvoriť pohodlne, jediným pohybom ruky.

Obnova, vynovenie je veľmi dôležité, ale aj to, že sme zachovali čo je dobré a dokonalé tak, ako to bolo vytvorené. Čo však ostane stále rovnakým, je to, že náš malý tím neustále chráni a dohliada na Manny, aby ste vy mohli dostať produkty vždy rovnako kvalitné a s rovnakým účinkom. Aby Manna znamenala tak pre nás, ako aj pre vás zakaždým to isté svojou spoľahlivoťou, kvalitou a čistotou.

Ponúkame a prajeme vám Mannastické zážitky!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac