MANNA HVIEZDY ZIMY: PENOVÉ KRÉMY
manna hviezdy zimy: penovÉ krÉmy

MANNA HVIEZDY ZIMY: PENOVÉ KRÉMY



V Manne každoročne prežívame obrovské napätie plné očakávania pred jednou udalosťou, ktorou je prebudenie penových krémov z “letného spánku”. ? Rada by som vám porozprávala niečo viac o týchto krémových a nadýchaných zázrakoch.

 

Bambucké maslo, ako vynikajúci krém na starostlivosť o pokožku, som objavila na samom začiatku. Pokiaľ poznáte svet Manny, určite ste vyskúšali naše voňavé bambucké maslá, trochu pobláznené rôznymi esenciálnymi olejmi.

 

Ja som však túžila po niečom, čo poskytuje ešte exkluzívnejší zážitok, ošetruje pokožku ešte jemnejšie a šetrnejšie a jeho použitie je možné zakomponovať do rituálu večerného skrášľovania poskytujúc tak skutočný zážitok. Takto sa zrodili penové krémy.

 

Špeciálnymi sú preto, lebo sú výsledkom stretnutia niekoľkých hodnotných, výživných olejov, ktoré sme spolu spracovali do príjemného penovo - ľahkého krému. Vďaka jemnej nadýchanej textúre sú aj mimoriadne citlivé: nemajú radi príliš vysokú teplotu, spľasnú, stratia svoju krémovú štruktúru. Preto sa na jar odoberú na oddych (resp. s radosťou si vychutnajú horúce letné mesiace v chladničkách fanúšikov Manny ?).

 

A aké sú vlastne tieto citlivé, voňavé zázraky?

 

Začnime s jedným z najobľúbenejších, ktorým je Penový telový krém s kakaovým maslom a kokosovým olejom. Je veľkým obľúbencom v kruhu tých našich zákazníkov, ktorých trápi suchá pokožka. Obsahuje výlučne iba kakaové maslo a kokosový olej, resp. sme ho obohatili aj o vitamín E, takže pokožke poskytuje skutočne bohatú starostlivosť. Vôňou pripomína vynikajúce kokosové pečivo, takže je lepšie uchovávať ho na mieste, mimo dosahu detí, pretože naši najmenší sa môžu ľahko nechať zlákať jeho vôňou a ochutnať ho. ? Pripravte sa tiež na to, že tento prípravok na ošetrenie pokožky môže zaujať aj vašu polovičku. Pokožka mužov sa totiž v chladnom počasí tiež vysušuje - a samozrejme vieme, že ani ich nenechá chladnými táto čokoládovo-kokosová pochúťka. ?

 

Fanúšikovia sladkých kvetinových vôní sú nadšení z ďalšieho krému, ktorý je Penový krém na telo s bambuckým maslom a vôňou ruží, a ktorý je tak neodolateľný vďaka esenciálnemu oleju z damašskej ruže. Skutočná ženská vôňa, ktorá vytvára magickú, romantickú atmosféru. Oplatí sa večer natrieť si ním pokožku, aby vo vás sladká kvetinová vôňa vyvolala krásne letné spomienky a priniesla sladké sny. 

 

Penový krém s bambuckým maslom s citrónovou trávou a Ylang-Ylang zvádza vzrušujúcou kompozíciou vôní. Milujem vôňu ylang-ylang, môžete sa s ňou stretnúť vo viacerých produktoch Manny, ide o ženskú, ľahkú a sladkú kvetinovú vôňu. Esenciálny olej z citrónovej trávy svojou ľahkou citrusovou a povzbudzujúcou vôňou vytvára veľmi zvláštnu vonnú zmes. Penový krém má miesto na poličke každého milovníka pikantných, zaujímavých vonných kombinácií. ?

 

Chcela som tiež vytvoriť penový krém, ktorý pripomína pravú zimnú vianočnú náladu. Takto padlo moje rozhodnutie na pomaranč, ktorý nádherne prevonia neopakovateľné, veselé zimné večery. A čo by mohlo nabudiť vaše zmysly viac, ako vôňa klinčekov? Výsledok nás všetkých očaril: Penový krém s bambuckým maslom s pomarančom a klinčekmi okolo seba šíri nezameniteľnú, korenisto - sladkú vôňu vianočného pečiva. ??

 

Vzbudila som vašu pozornosť? Chceli by ste sa stretnúť so všetkými členmi tohto magického kvarteta? ?Pokiaľ ich už poznáte a zamilovali ste si ich, mám pre vás extra tip: prekvapte nimi svojich priateľov a blízkych! Takýto voňavý, rozmaznávajúci darček zaručene poteší každého vo vašom okolí!



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac