Keď kupujete kozmetické výrobky, sledujte tieto logá!
keď kupujete kozmetické výrobky, sledujte tieto logá!

Keď kupujete kozmetické výrobky, sledujte tieto logá!



Denne môžete počuť milióny reklamných sloganov, vidieť logá na stovkách rôznych výrobkov a je veľmi ťažké rozhodnúť sa, ktorému môžete veriť, za ktorými sa ukrývajú skutočné hodnoty. Mám pre Vás dobrú správu: keď túžite po 100% etickom, prírodnom kozmetickom výrobku, stačí, ak budete hľadať nasledovné štyri znaky!

Cruelty Free

Viem, v súvislosti s touto témou sa môže vo Vás vynoriť veľa otázok. Je možné na výrobku vyznačiť „netestované na zvieratách“, keď hotový výrobok síce netestovali na zvieratách, ale zložky potrebné na jeho výrobu áno? Alebo môže mať produkt značku Cruelty Free, ak samotný výrobca netestoval na zvieratách , ale jeho dodávatelia áno? Netestovanie na zvieratách sa už dnes považuje za základ, ale nestačí, aby to výrobca o sebe iba hovoril. Mali by ste vedieť, že 100% istí, že pri výrobe Vášho obľúbeného kozmetického výrobku nemuselo trpieť ani jedno zviera, si môžete byť iba vtedy, keď na obale výrobku vidíte logo Cruelty Free. Skákajúceho zajaca môžete vidieť na všetkých produktoch Manny, je to naša záruka pre Vás, že ktorýmkoľvek od nás zakúpeným výrobkom chránite živočíšnu ríšu a môžete prispieť k lepšiemu životu zvierat! Som hrdá na to, že Manna je jednou z prvých firiem, ktorá je uznávaná spoločnosťami Cruelty Free International a BUAV a je kozmetickou značkou zaručene bez testov na zvieratách!

Palmoil Free

Produkty s obsahom palmového oleja (sodium palmate) sú skutočnými ničiteľmi prírody. Jeho získanie je sprevádzané nemerateľným ničením prírody, ničením životného prostredia primátov. Práve preto ani v jednom produkte od Manny nepožívame palmový olej, nakoľko považujeme ničenie a utrpenie, ktoré spôsobuje výroba tejto zložky, za zbytočné a neprimerané.

BDIH

Pamätám si, pred dvoma rokmi, presne na naše piate narodeniny, som sa dozvedela, že sme získali ocenenie najprestížnejšej európskej prírodnej organizácie, ocenenie BDIH COSMOS Natural a COSMOS Organic. Dnes sa už 48 produktov Manny hrdo pýši týmto ocenením, medzi nimi aj Eben – čistiace mydlo na tvár s aktívnym uhlím, ktoré si vyslúžilo ocenenie COSMOS Natural, a dokonca aj hodnotenie vegan.

Vegan Society

Tieto Manny obsahujú výlučne čisté, rastlinné zložky a sú zaručene bez genetickej modifikácie. Vegánskymi Mannami aj Vy potvrdzujete, že používate kvalitné, etické prípravky pre starostlivosť o telo, ktorými môžete znížiť svoju ekologickú stopu, chrániť zvieratá a celú planétu.

Tieto logá sú pre nás veľmi dôležité a sme na ne nesmierne hrdí, lebo dokazujú, že produkty Manny spĺňajú aj tie najprísnejšie požiadavky, dokonca ich v mnohých prípadoch aj prevyšujú. Keď na balení vidíte tieto logá, mali by ste vedieť, že skúmali nielen nás, ale aj našich dodávateľov, preto si môžete byť istí, že dostanete to najlepšie a že nimi doprajete to najlepšie aj sebe a svojmu okoliu.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

  • stres a ja - blog

    Stres a ja

    Je tu jeseň, dovolenky sa skončili a začína sa koncoročný zhon, preto sa pravdepodobne aj vo Vašom živote začína stresujúcejšie obdobie.

    Pozrieť
  • kavalkáda chutí na jeseň! - blog

    Kavalkáda chutí na jeseň!

    Podelím sa s Vami o moje tri obľúbené recepty, ktoré v sebe ukrývajú všetky chute jesene! Vyberte si spomedzi najchutnejších lahôdok sezóny!

    Pozrieť
  • takto zabojujte proti jesennej únave! - blog

    Takto zabojujte proti jesennej únave!

    Počasie je stále chladnejšie a je čoraz menej slnečných lúčov. V dôsledku zamračeného počasia môže byť aj Vaša nálada horšia. Ukážem Vám, ako môžete zostať v skvelej forme!

    Pozrieť

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac