Domáca masáž hlavy pre čistú hlavu!
domáca masáž hlavy pre čistú hlavu!

Domáca masáž hlavy pre čistú hlavu!



V akej nálade začne nový rok? Závisí to len od vás. Aplikujte domácu masáž hlavy pre zdravú vlasovú pokožku a pre čistú hlavu! Myšlienky na odštartovanie nového roka, trochu inak…

V mojom predchádzajúcom článku som vám povedala, že aj v roku 2020 môžete počítať s tým, že ostaneme verní sebe a prírodnému prístupu k veciam bez chemikálií. Aj naďalej sa môžete pokojne spoľahnúť na dobre známe rozmaznávanie Mannami, ale môžete naďalej veriť aj tomu, že každé prekvapenie a pozornosť od Víl bude oslavovať Vás.

Teraz vám prezradím aj to, ako si môžete pomôcť, aby ste aj vy ostali verní sebe samému, preto sa s vami na začiatok podelím o triky domácej masáže hlavy.

Starostlivosť poskytovanú Mannami môžeme zdokonaliť tým, že tu, v blogu, vám aj naďalej budeme poskytovať životaschopné, ľahko použiteľné tipy, ktoré môžete zúžitkovať vo vlastnom záujme. Ani tento rok nebudem okolkovať, úprimne poviem svoj názor na najrôznejšie témy.

Čítali ste už, ktorých je tých 5 diét, ktoré by ste nikdy nemali vyskúšať? A to viete, čo je tých 5 vecí, ktoré by ste nikdy nemali robiť pred spaním? A to, ako si vyrobiť čistiace prostriedky za pár centov?

Nech je reč o výžive, starostlivosti telo alebo dušu, už ste si určite zvykli na to, že pre vás hľadám najzaujímavejšie témy.

Nech teda príde patričné tohtoročné pokračovanie, ako prvý recept na domácu masáž hlavy.

Hovorí sa, že vlasy sú zrkadlom nášho zdravia, dobrý stav vlasov však začína zdravím vlasovej pokožky a vhodnou starostlivosťou ňu. Nie je posledným hľadiskom ani to, že keď je vlasová pokožka v poriadku, potom môžu byť účinnejšie aj Manny pre starostlivosť o vlasy.

Masáž hlavy je preto vynikajúcou príležitosťou na to, aby ste prebudili krvný obeh vlasovej pokožky, ale nie je vždy poruke dobrý masér, aby sa o nás postaral.

Masáž hlavy si však, našťastie, môžete urobiť aj sami, a to dokonca bez špeciálnej predprípravy alebo školenia. Nebudete k nej potrebovať nič iné, iba svoje dve ruky a pokojný kút, kde sa môžete schovať na 20-30 minút. Patríte medzi tých, ktorí si ani nevedia predstaviť aké to je, keď sa masírujete sami? Na prvýkrát bude možno divné, že budete masérom sebe samému, ale verte mi, že keď dáte šancu tomuto zážitku, môžete sa obohatiť o novú relaxačnú metódu.

  • Nájdite si pokojné miesto a vypnite si mobilný telefón, televízor, alebo čokoľvek iné, čo vás môže vyrušiť pri uvoľnení sa. Pokúste sa upokojiť si myseľ, uvedomte si, že si oddych zaslúžite, to vám nikto nemôže zobrať.
  • Najlepšie je, keď si pohodlne sadnete. Môžete sa oprieť, ale dajte pozor na to, aby vaša poloha nebránila voľnému pohybu rúk.
  • Všetkými desiatimi prstami sa dotknite pokožky hlavy a začnite ju jemne masírovať. Masírovanie nech je skôr jemné, ľahké stláčanie hlavy končekmi prstov, netlačte si nechty do vlasovej pokožky. Pokožky hlavy sa dotknite podobne, ako keby ste na ňu nanášali jemný šampón. Hoci si aj predstavte, že si na hlavu práve nanášate šampón, zatvorte si oči a cíťte, ako sa prírodný šampón s úžasnou vôňou rozplýva na vašich vlasoch.
  • Okrem vlasovej pokožky nevynechajte z rozmaznávania ani svoje čelo a šiju. Aj tu masírujte jemnými, hladkajúcimi pohybmi, netreba vyvíjať silný tlak.
  • Keď ste skončili s čelom a šijou, vráťte sa k vlasovej časti hlavy a zopakujte si jemné „šampónovanie“ hlavy.

Už aj po 15 minútach masáže hlavy sa môžete postaviť sviežo, pripravene a uvoľnene. Masáž opakujte pravidelne, odvďačia sa za ňu aj vaše vlasy.

Nech nový rok začne s čistou hlavou!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac