Citrónový ošetrujúci peeling na nohy
citrónový ošetrujúci peeling na nohy

Citrónový ošetrujúci peeling na nohy



Pokiaľ vám život nadelí citróny...pripravte si z neho voňavý ošetrujúci peeling na nohy!

Pôvodné anglické príslovie, známe už v mnohých krajinách znie takto: „Keď ti osud podá citrón, urob si citronádu!“ Význam príslovia je ten, že musíme hľadieť na všetko z tej dobrej stránky a v zlých veciach hľadať to pozitívne.

Našťastie, je leto, krásne počasie, čo viac si môžeme priať?

Pokiaľ aj vy často beháte za svojimi ratolesťami na ihrisku, na kúpalisku, alebo hoci aj doma, určite neraz pociťujete od neustáleho pohybu únavu nôh a trochu osvieženia by ste neodmietli.

Ak máte doma na polici bambucké maslo, môžete pomocou neho dosiahnuť skvelé výsledky, pretože je to univerzálny zázračný prípravok. Odporúčame ho okrem iného aj na unavenú, prípadne stvrdnutú pokožku na chodidlách.

Tak som si pomyslela, ža by ste sa určite tešili prípravku na ošetrenie, vyslovene letnému, voňavému, preto sa teraz podelím s vami o jeden zaužívaný tip. Tu je recept na citrónový ošetrujúci peeling na nohy, ako darčerk!

Prečo je dobrý?

• Je zdravý
• Je rýchly
• Je ľahký
• Je lacný
• Je prírodný
• Má božskú vôňu
• Je vhodný aj ako darček, môžete ním prekvapiť priateľku!

Prísady, ktoré budete potrebovať:

• 
0,5 šálky pšeničných otrúb (alebo kukuričných otrúb)
• 0,5 šálky ovsených vločiek
• 2 polievkové lyžice morskej soli
• 6 kvapiek neriedeného citrónového esenciálneho oleja

Postup prípravy:

Ovsené vločky pomeľte na mlynčeku, alebo v mixéri na jemnú múku. Vložte do misky spolu so pšeničnými otrubami a morskou soľou. Zmes dôkladne premiešajte a pridajte 6 kvapiek citrónového esenciálneho oleja. Olej premiešajte so zmesou, dávajte pozor, aby sa z neho dostalo všade.

Toto množstvo postačí na dve ošetrenia.

Pokiaľ si peeling pripravíte iba pre seba a chcete ho okamžite použiť, tak odoberte zo zmesi množstvo 0,5 šálky a pridajte k nemu malé množstvo vody. Miešajte dovtedy, kým nedostanete zrnistú pastu. Pastu vmasírujte do pokožky na nohe (kde je pokožka zhrubnutá a tvrdšia). Následne peeling dôkladne opláchnite a pokožku utrite do sucha, potom ju hydratujte niektorým bambuckým maslom, alebo olejom. Na zdravie!

Peeling môžete posunúť aj ako darček, v tom prípade ho vložte do uzatvárateľnej dózy. Na dózu nalepte pekný štítok, ktorým dáte najavo, že ide o originálny a vlastnoručne pripravený kozmetický prípravok!



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac