Aj Vy by ste radi ušetrili na nákladoch za doručenie?
aj vy by ste radi ušetrili na nákladoch za doručenie?

Aj Vy by ste radi ušetrili na nákladoch za doručenie?



Dovolenka, darček na narodeniny a svadbu… aj Váš kalendár je už na leto zaplnený? Pripravila som pre Vás zaujímavé prekvapenie!

Dobre si premyslite, čo všetko bude Vaša pleť v lete potrebovať a smelo si vyberajte medzi Mannami bez chemikálií!

Zoberte si so sebou zážitok prírodnej čistoty, sprchovacie gély od Manny sme vyvinuli presne na takúto príležitosť! Čakajú na Vás zubné pasty bez fluoridu od Manny, 100%-ne prírodné Manna krémové deodoranty bez hliníkových solí, kvetinové vody s čistou, rastlinnou vôňou a univerzálne rastlinné maslá a oleje na ošetrenie pokožky a vlasov!

A keď by ste chceli svojich blízkych potešiť darčekom, venujte pozornosť aj Mannám v darčekovom balení a Darčekovej poukážke od Manny!

Nezabudnite, táto ponuka je platná iba do polnoci 10. augusta 2017! Naplňte svoj košík Mannami, zadajte svoju objednávku nad 20 € (do tejto sumy sa náklady za doručenie nezapočítavajú) a ste mojím hosťom na náklady za doručenie!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac