5 vecí, po ktorých vaša pleť smädí na jeseň!
5 vecí, po ktorých vaša pleť smädí na jeseň!

5 vecí, po ktorých vaša pleť smädí na jeseň!



Jesenné veterné, daždivé, nevyspytateľné počasie dokáže vašu pokožku poriadne potrápiť. Je najvyšší čas, aby ste vynovili svoju skrášľovaciu rutinu, a aby ste si zaobstarali prírodné kozmetické prípravky vhodné k tomuto ročnému obdobiu!

Toto sú tie mesiace, kedy je obzvlášť dôležité dať si záležať na starostlivosť o pokožku. Leto je už len spomienkou, zima zatiaľ iba sľubom, avšak počas vzrušujúcich jesenných programov je vaša pokožka vystavená veľkej záťaži. Nezaškodí, keď si v skrinke svojej kúpeľne urobíte dôkladné osvieženie a prezriete si, či máte všetko na to, aby ste v jesennom slnku zažiarili s čo najhydratovanejšou, zamatovou a zdravou pleťou! Pozbierala som pre vás tie kozmetické prípravky, ktoré by bolo hriechom vynechať zo svojej jesennej rutiny starostlivosti o krásu!

Manna telový peeling s drvenými hroznovými jadierkami
Z dôvodu jesenného vrstvenia oblečenia a nedostatku slnečných lúčov sa môže vaša pokožka stať drsnou, suchou a matnou. Čo by mohlo byť príjemnejšie, ako príjemne brnivý, osviežujúci telový peeling na konci dňa, ktorý urobí vašu pleť čarovnou, žiarivou a plnou života? K tomuto zážitku sme do téglika uzavreli najúžasnejšie ovocie jesene, zamatovo vyživujúce, lahodné hrozno. Okrem oleja z hroznových jadierok a meliva z hroznových jadierok sme tento rozprávkový telový peeling, ktorý už aj svojou farbou pripomína terakotovú farbu hroznových sadeníc, pobláznili čistým nechtíkovým olejom, limetkovým esenciálnym olejom s exotickou vôňou, a tiež sladko – kvetinovým gerániovým esenciálnym olejom. Po sprchovaní si ho krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Svojimi bohatými živinami a jemným peelingovým účinkom dosiahnete taký zamatový výsledok, že nebudete potrebovať ani telové mlieko. Jeho úžasná vôňa je zase hodna aromaterapeutického zážitku, vďaka čomu si môžete rozmaznať aj svoju dušu.

Manna Intenzívny regeneračný sprej na obnovu štruktúry vlasov
Iste poznáte pocit, keď po veternom jesennom dni vaše vlasy vyschnú, stanú sa neovládateľnými, polámanými a bez lesku? Jeseň je známa nevyspytateľným počasím a vaša koruna krásy je takmer vždy vystavená živlom, nech je už reč o daždi, vetre, hmle, alebo slnečných lúčoch. Zvyčajnú starostlivosť o vlasy je preto dobré doplniť o extra krok, účinok bude viditeľný a citeľný už po prvom použití! Pred umývaním so vlasov si vlasy a vlasovú pokožku dôkladne nastriekajte intenzívnym regeneračným sprejom na obnovu štruktúry vlasov, dbajte aj na to, aby sa z neho dostalo aj na končeky vlasov. Tento sprej je pre vlasy skutočným elixírom: vlasy budú po jeho použití žiarivo lesklé, mäkké, jemné a regeneruje štruktúru vlasov. Medzi jeho zložkami nájdete také poklady, akými sú zamatový ricínový olej, hodvábne ošetrujúci arganový olej, a tiež olej z melónových jadierok. Nechajte ho na vlasoch minimálne 15 minút, ale nevadí ani to, keď si ho na vlasoch necháte na dlhé hodiny, potom si vlasy umyte obvyklým spôsobom svojím Manna šampónom. Vaša koruna krásy získa späť svoje lesk, vďaka čomu si budete môcť sebavedome vychutnávať každý moment jesene!

Manna Luxusný elixír na pleť
Drobné, malé povrchové vrásky a jemné vrásky okolo očí sa na jeseň stanú viditeľnými aj u tých, ktorí majú v teplejších mesiacoch pleť bez vrások. Je tu najvyšší čas, aby ste ku svojmu obvyklému krému použili skutočnú bombu, bohatý elixír, ktorý ponúka fantastický účinok. Manna Luxusný elixír na pleť je takým základným kusom vašej výbavy, ktorý z palety vašich jesenných prípravkov pre starostlivosť o pleť nemôže chýbať. Postačia 1-2 kvapky ráno a večer a hneď si budete môcť vychutnávať jeho potvrdené účinky: zmierňuje dĺžku a hĺbku vrások, poskytuje pocit hydratácie a zlepšuje pevnosť pleti.

Manna Krémová maska na pleť s ružovým ílom a maslom z aloe vera
V chladnejších mesiacoch môže byť vaša normálna a suchá pokožka citlivejšia, náchylná na začervenanie a vyschnutie. Po tejto božskej, prírodnej, krémovej maske vaša pokožka doslova smädí, jej jemné, vyživujúce zložky pleť vsiakne do hĺbky, hneď ako si ju nanesiete. Pracovali sme na nej veľmi veľa a môžem smelo tvrdiť, že sa nám podarilo stvoriť najúžasnejšiu krémovú masku. Je plná čistých, rastlinných olejov a masiel, aby vaša pleť v tomto nádhernom ročnom období znova ukázala svoju najlepšiu tvár. Na svoju očistenú tvár, krk a dekolt z nej naneste 2-3 čajové lyžičky, nechajte pôsobiť minimálne 20 minút. Potom si ju zotrite, opláchnite vlažnou vodou a pozrite sa do zrkadla, aby ste mohli obdivovať svoju krásnu tvár!

Manna guľa do kúpeľa klinčeky - neroli
Po návrate domov po dlhom pracovnom dni a utrpeniach chladného počasia nie je nič lepšie, ako ponoriť sa do vane plnej horúcej vody a zahodiť starosti za hlavu. Vychutnávajte si, ako sa vaša pokožka znovuzrodí, myšlienky vyčistia, telo úplne uvoľní a vaše zmysly sa prebudia, a to všetko vďaka starostlivo vyberaným zložkám gule do kúpeľa. Obľúbená Manna obohatená o olej z hroznových jadierok a klinčeky bude svojou sladko – korenistou vôňou hviezdou vašich jesenných večerov!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac