10 dôvodov, pre ktoré je dobré používať Mannu!
10 dôvodov, pre ktoré je dobré používať mannu!

10 dôvodov, pre ktoré je dobré používať Mannu!



Mnohí sa ma pýtate, prečo sme iní a čo nás robí v mori prírodnej kozmetiky výnimočným. Práve preto som pre vás pozbierala tých 10 dôvodov, pre ktoré sa oplatí používať Mannu. Priznávam, že v písaní zoznamu by som dokázala pokračovať až po číslo 100, ale tu je teraz zoznam top 10!

  1. Sú bez chemikálií
V súvislosti s Mannami som hrdá na veľa vecí, ale jedným z najdôležitejších faktorov je zloženie bez chemikálií, pretože práve ochrana mojej rodiny pred chemikáliami podnietila zrodenie Manny. Mojou hlavnou zásadou je, že meno Manny môže nosiť iba taký produkt, ktorý neobsahuje žiadne chemikálie, parabény a iné syntetické látky. Preto si nás všimol svet a aj našou filozofiou je: prírodná, bez chemikálií.

  1. Sú vyrábané ručne
Má svoje výnimočné čaro, keď mydlo nespadne z bežiaceho pásu, ale je vyrobené skutočnou ručnou prácou, čo platí aj na jeho balenie. Pre mňa je vždy veľmi príjemným pocitom, keď sa pozriem na zabalené Manna mydlá. Vidím na nich malé charakteristické mašličky a spomeniem si na svojich spolupracovníkov, ktorí ich uväzovali s veľkou starostlivosťou a pred tým ich opatrne zabalili do papiera. Poznám ich po mene, rovnako ako aj tím pracujúci v laboratóriu. Čaro Manny ukrýva v sebe ručnú prácu, čo znamená aj to, že žiadne dva produkty nie sú rovnaké. Napríklad sa líšia aj vzory na nežných, mramorových mydlách s kakaovým práškom, nenašli by ste dve úplne rovnaké, rovnako ako ani v prírode nie sú dva úplne rovnaké listy, alebo stebielka trávy. Som hrdá na remeselnícku tradíciu Manny.

  1. Neobsahujú parfum
Pokiaľ ste alergik, alebo sa len jednoducho chcete ušetriť pred enormným množstvom umelých vôní, ktoré sa šíria okolo nás, potom je pre vás dokonalou voľbou Manna. Vôňu ani jedného nášho produktu sme sa nesnažili zintenzívniť umelo pridaným parfumom, vďaka čomu si môžete byť istí aj v tom, že neobsahujú ani alkohol. Od čoho potom majú Manny takú božskú vôňu? Od prírodných zložiek a 100% prírodných esenciálnych olejov. Prečo by sme sa snažili napodobniť prírodu, keď môžeme priamo použiť čisté, prírodné suroviny, ktoré sú „samé od seba” voňavé?

  1. Vyvinuli sme ich na všetky typy pleti
Pri zrode Mánn sme sa snažili o to, aby každý našiel tú najvhodnejšiu ku svojmu typu pleti. Na internetovej stránke sme práve preto vytvorili kategórie, kde môžete hľadať vhodné Manny vyslovene pre svoj typ pleti. Máte mastnú pleť so sklonom k vyrážkam? Vyskúšajte napríklad Eben – čistiace mydlo na tvár s aktívnym uhlím, ktoré je ideálne nielen na vašu tvár, ale aj na celé telo. Máte extra suchú, citlivú pleť? Mydlo z extra panenského olivového oleja bude vaším obľúbeným. Keby ste radi odstránili zo svojej pleti všetko, čo tam nepatrí, vyberte si niektorý z Manna peelingov!

  1. Celá rutina starostlivosti o telo a tvár môže byť vegánska
Vegánstvo nie je len druh životného štýlu, vegánstvo je oveľa viac. Znamená istý prístup, ktorý sa vzťahuje takmer na všetky oblasti života. Keď ste sa už v stravovaní stali vegánmi a teraz by ste chceli postúpiť o krok vpred, čiže by ste aj vo svojej kúpeľni radi vymenili všetky produkty na vegánske, potom tak môžete urobiť s Mannou. Ku každému nášmu produktu používame iba a výlučne suroviny rastlinného pôvodu. Mannu nájdete na všetko od hlavy až po päty: šampóny, balzamy, mydlá, prípravky na čistenie tváre, telový peeling, telové maslo, tekuté mydlo, krémový deodorant a vo vymenovávaní by som mohla pokračovať ďalej.

  1. Sú etické
Považujem za veľmi dôležité, že keď používate Mannu, chránite aj životné prostredie. Pre nás je prirodzené aj to, že nerobíme testy na zvieratách, ale ani nepoužívame také suroviny, pri ktorých výrobe boli robené testy na zvieratách. Naše úsilie potvrdili aj uznania najprestížnejšej organizácie prírodnej kozmetiky: na štítkoch každej Manny nájdete logo Cruelty Free (označuje, že nerobíme testy na zvieratách), dokonca aj ocenenia Cosmos Organic a Cosmos Natural sme získali na viac produktov.

  1. Sú šetrné k pokožke
Mannu majú mnohí radi preto, lebo sme pozbierali a vložili do nej úplne prírodné, najchutnejšie poklady prírody, aby vašu pleť rozmaznávali iba suroviny pochádzajúce z najčistejších zdrojov. Výsledkom toho je, že vaša pokožka dostane tú najjemnejšiu starostlivosť.

  1. Ich použitie je jednoduché
Použitie Mánn je jednoduché, väčšina produktov je kombinovateľná s inými, napríklad môžete po sebe použiť aj viac druhov telových masiel, alebo sa môže stať aj to, že niektoré mydlo sa vám maximálne osvedčí, preto sa rozhodnete tak, že okrem čistenia tváre ho budete používať aj na starostlivosť o celé telo.

  1. Spoločenstvo
My v Manne veríme v silu spoločenstva. Na Facebooku, Instagrame sa neustále snažme o to, aby sme sa s vami podelili o čo najviac užitočných, zaujímavých a zábavných obsahov, a aj nás neuveriteľne inšpiruje veľké množstvo odoziev, ktoré dostávame od vás. Fanúšikovia Manny radi vedú medzi sebou konverzácie, nájdete tu pravú komunitu. Na internetovej stránke môžete navyše prečítať aj názory iných, ale aj vy môžete napísať svoje skúsenosti o svojom obľúbenom produkte.

  1. Spoločenská zodpovednosť
Na záver som nechala to najdôležitejšie. Nie je ním nič iné, ako spoločenská zodpovednosť. V Manne neustále darujeme, ročne viackrát pomáhame odkázaným, nemocniciam, nadáciám a neziskovým organizáciám. Pomáhame im produktmi, pomôckami. Pokiaľ je toto všetko dôležité aj pre vás, potom je to jeden ďalší dôvod na to, aby ste používali Mannu.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac