Z čoho sa pripravujú Manna výrobky?

z čoho sa pripravujú manna výrobky?

Uvádza sa pri nich, že sú organické – nie je to teda znakom najlepšej kvality?

Čoraz častejšie sa vyskytujú informácie o tom, že  kozmetické prípravky dostupné na trhu obsahujú toxické látky.

Predpokladá sa, že na tovar predávaný v bio obchodoch a e-shopoch sa možno na sto percent spoľahnúť. Bohužiaľ, nie je to celkom pravda. Často sa stáva, že tieto produkty sú podozrivo lacné, pochybného pôvodu a čistoty. Niektorí ľudia potom z týchto produktov po domácky pripravujú kozmetické prípravky a ďalej ich predávajú, pričom v skutočnosti presne nevedia, akej kvality a akého pôvodu boli použité suroviny a akými technológiami boli tieto látky vyrobené. Sú ľudia, ktorým to neprekáža, ale ja medzi nich nepatrím.

Pred piatimi rokmi sme vytvorili Mannu preto, aby ste mohli ste používať nekompromisne dôveryhodnú a skutočne kvalitnú prírodnú kozmetiku.


Už som písala o tom, že ma každý dodávateľ musí presvedčiť o tom, že suroviny, ktoré mi dodáva, sú úplne čisté, prírodné, a že túto vysokú kvalitu bude schopný nepretržite zabezpečovať. Mne však ústne ubezpečenia nestačia. Preto používame v Manne úžasný prístroj, ktorý vidíte na obrázku, nazývaný plynový chromatograf, ku ktorému sme pripojili ďalší prístroj s dlhým názvom – hmotnostný spektrometer.


Plynový chromatograf a hmotnostný spektrometer – čo to je?

V rožnej časti závodu Manna sme vytvorili malé laboratórium pre jednu osobu, kde ja osobne kontrolujem všetky prichádzajúce suroviny. Pri skúšobnom odbere sa na mononukleárnej úrovni dajú zistiť aj tie najmenšie znečistenia chemického charakteru. Manna sa pripravuje výlučne z takto testovaných surovín. Toto je moja osobná garancia na to, že ak si zakúpite Mannu, dostanete len tú najčistejšiu kvalitu.



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

  • prírodné maslá – ako z nich vyťažiť maximum?

    Prírodné maslá – ako z nich vyťažiť maximum?

    Prírodné maslá – ako z nich vyťažiť maximum? Pokožka je najväčším orgánom ľudského tela a jej vzhľad môže byť značne ovplyvnený viacerými faktormi. Na pokožke sa bežne prejavujú problémy zdravotného charakteru, jej dehydratácia (vnútorná), zmeny teplôt a iné činitele.

    Pozrieť
  • tri neradostné fakty

    Tri neradostné fakty

    Tri neradostné fakty a jeden pozoruhodný darček, pre ktoré sa oplatí navždy sa zbaviť doteraz používaného sprchovacieho gélu!Pre Vašu krásu trpia stovky nevinných zvierat!

    Pozrieť
  • aj preto si vyberte mannu

    Aj preto si vyberte Mannu

    Ak nakupujete v obchode, nemôžete s istotou vedieť, aký výrobok práve držíte v rukách, za akých podmienok vznikol, z čoho je vyrobený.

    Pozrieť

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac